Results 1 to 5 of 5

Disabling Master?

This is a discussion on Disabling Master? within the Game Questions & Tips forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Hey I've made a mistake by turning into a master , and now i want to go dcz is it ...
Page: 1


  1. #1
    Banned Regular Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Inside the woods
    Posts
    128

    Default Disabling Master?

    Hey I've made a mistake by turning into a master , and now i want to go dcz is it possible ? I've tried reskilling and re-stats and it didn,t work ... any other things ?
    Last edited by XenSoR; 02-17-2015 at 08:50 AM.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Slovakia
    Posts
    464

    Default

    i dont think its possible tbh

  3. #3
    Fap fap fap Senior Member ISpitOnYourGrave's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Belgium
    Posts
    1,421

    Default

    Quote Originally Posted by brutalsnake View Post
    i dont think its possible tbh
    you're right, it isnt

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Location
    Boston, From Palestine
    Posts
    550

    Default

    It is not possible bud

  5. #5
    SuperSin Senior Member JayClaiba's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Europa
    Posts
    910

    Default

    no son, if you didn't do your masters then reskilling would work, but activating the quest will lock your character as a "Shadow Vain" instead of "Asassin" (orc rogues eg)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •