Results 1 to 8 of 8

Merchant disabled?

This is a discussion on Merchant disabled? within the Game Questions & Tips forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Just logged in and noticed that setting selling and buying merchant is not working. Also didn't see any merchants at ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member MegaBerry's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Finland
    Posts
    218

    Default Merchant disabled?

    Just logged in and noticed that setting selling and buying merchant is not working. Also didn't see any merchants at moradon either. Anyone knows what's going on?

  2. #2
    BANNED FOR SCAMMING! Senior Member
    Join Date
    Dec 2012
    Posts
    296

    Default

    if u mean in piana, it only works in server 2

  3. #3
    Genius Senior Member ExclusiveBastard's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,279

    Default

    server is so full that they put pk to server 1 and merchant to server 2

  4. #4
    Banned Senior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Jewland
    Posts
    953

    Default

    lol that's pretty much stupid

  5. #5
    Senior Member MegaBerry's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Finland
    Posts
    218

    Default

    And I quess they are not going to bring back the faster character switch option to compensate this?

  6. #6
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    2,115

    Default

    Quote Originally Posted by MegaBerry View Post
    And I quess they are not going to bring back the faster character switch option to compensate this?
    ofcourse not. it's ko what you'd expect?

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    144

    Default

    this is actually a great idea. I don't understand why people would even consider complaining about it. Yes it would be nice to be able to switch servers fast but its 2 mins of reclogging so everyone can log p1 and pk whenever (with prem).
    people complain about everything zzz

  8. #8
    Senior Member MegaBerry's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Finland
    Posts
    218

    Default

    Well most of people uses OTP system so they need to relog in with otp client as well. I wish this solution is just temporary...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •