Results 1 to 11 of 11

Running KO twice on 1 Computer by switching user accounts on Windows

This is a discussion on Running KO twice on 1 Computer by switching user accounts on Windows within the Game Questions & Tips forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Now I have used the search button and people had mixed responses in previous topics and also this was when ...
Page: 1


  1. #1
    Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    12

    Default Running KO twice on 1 Computer by switching user accounts on Windows

    Now I have used the search button and people had mixed responses in previous topics and also this was when G1 or whatever was the publisher of the game and regulating rules.

    I have just come back to Usko and also recently I noticed on a certain website that KoKo now has integrated and supports multi-clienting.

    Mgame clearly supports multiclient now in Koko, And obviously one cant launch two USKO knightonline's from the same user in windows because the antihack would prevent it but since you could do it by logging off and switching users.. would this be considered illegal now a day and receive a ban? Its not like I'm using hacks but I also don't want to violate any rules if its not allowed

    I ask this because I would like to have a merchant account selling 24/7 and also be able to log an account when I want to play all from one computer out of convenience.

  2. #2
    JFC
    JFC is offline
    Member JFC's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    44

    Default

    +++++++++++++++++++++++++++

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    50

    Default

    From memory If you switch user it will disconnect you, haven't tried recently but I doubt it has changed.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    12

    Default

    @Durishmork I have already checked this and I do not receive a DC

  5. #5
    Member
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    38

    Default

    works. genie on warrior and priest, 2 user accounts xd

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    50

    Default

    Quote Originally Posted by bernieliv View Post
    @Durishmork I have already checked this and I do not receive a DC
    :O. Thanks for confirmation

  7. #7
    Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    12

    Default

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++ Still need a clear answer

  8. #8
    Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    12

    Default

    +++++++ still looking

  9. #9
    www.professionalko.com Senior Member nickos3's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    2,134

    Default

    This is known for years.. you can also use more than 1 client even on 1 windows account just by terminating the mutants.

  10. #10
    Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    12

    Default

    @nickos3 yes but I'm asking since you run two clients with 2 different windows Users and both are running with the anticheat perfectly without any hacks or anything is this bannable ? Mgames is publishing their own game now and G1 isnt.. plus they already integrated multiclient into KOKO with a legitimate patch

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    from the only place where u'll be able to listen the true Minimal
    Posts
    403

    Default

    can someone explain how to do it?

    tnx for any reply.

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 03-11-2011, 10:48 AM
  2. Replies: 13
    Last Post: 09-21-2010, 05:23 AM
  3. If your computer is running slow this might help.
    By kreshnik in forum Tech Support
    Replies: 9
    Last Post: 01-25-2009, 05:44 PM
  4. is there a way to run KO twice in the same PC
    By whocares21 in forum Tech Support
    Replies: 5
    Last Post: 11-01-2007, 12:45 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •