Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 16 to 30 of 74

DC every 30mins

This is a discussion on DC every 30mins within the KO4life Private Server Area forums, part of the Private Servers category; +1 to Shurt, except i'm from the west coast of canada....
Page: 2


  1. #16
    Senior Member TheMadHatter's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Vancouver, Canada
    Posts
    853

    Default

    +1 to Shurt, except i'm from the west coast of canada.

  2. #17
    Aus Rep Senior Member silentdj's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Australia
    Posts
    2,689

    Default

    ahh i dunno, australian net is pretty bad, but i dont have a problem on any other KO servers :S

  3. #18
    Aus Rep Senior Member silentdj's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Australia
    Posts
    2,689

    Default

    this still going on! anyone know how to fix ( dc when get tp'd and using light feet )

  4. #19
    wtf is juice? Senior Member trytankme's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    STRAYA!!!
    Posts
    1,590

    Default

    yep i got same problem dcing all the time as sin ;p
    dced right when i was about to kill u steve

  5. #20
    Senior Member MeeP's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Home
    Posts
    2,254

    Default

    Quote Originally Posted by Shurt View Post
    It's not the server, I can tell you guys that much. I live in Texas and I can play the game perfectly fine. Something on your end is screwing it up. And I don't think light-feet is necessarily to blame either. I can Q around the whole map and maybe get DC'd once, per day, maybe.
    Because GMs have a bit different speed packet with Q - the speed check removed, nonetheless its either his computers fault or the ISPīs.

  6. #21
    Aus Rep Senior Member silentdj's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Australia
    Posts
    2,689

    Default

    can guarentee it aint my computer nor the internet connection... ive heard it in the past of people dc'n when they use lightfeet or get tp'd and its happening to me and a few other rogues im playing with... is there anything we can do to fix like getting rid of animations?

  7. #22
    Senior Member MeeP's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Home
    Posts
    2,254

    Default

    Quote Originally Posted by silentdj View Post
    can guarentee it aint my computer nor the internet connection... ive heard it in the past of people dc'n when they use lightfeet or get tp'd and its happening to me and a few other rogues im playing with... is there anything we can do to fix like getting rid of animations?
    Stab in the dark, but loan an OpenVPS (server in germany) account from someone and test, its probably not what im thinking of here, but i dont see you with more options beside moving to europe.

    Note: Im fully aware that adding more routes makes the game slower.

  8. #23
    h4x0r Admin Devile's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2,545

    Default

    I'll do some changes to the server TCP/IP protocol tomorrow. Once I do, please let me know if it fixes the issue or not. May o may not be related.

  9. #24
    Aus Rep Senior Member silentdj's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Australia
    Posts
    2,689

    Default

    thanks alot devile

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    New Zealand
    Posts
    414

    Default

    I think all of us from Oceania have to live with it or quit, its basically because we are on the other side of the world and we are not use to having a connection to a server being based in europe =\

  11. #26
    Senior Member MeeP's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Home
    Posts
    2,254

    Default

    Quote Originally Posted by silentdj View Post
    thanks alot devile
    Btw i just noticed my vps package includes germany so if you dont have an account to test you can test with mine.

  12. #27
    h4x0r Admin Devile's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2,545

    Default

    Quote Originally Posted by silentdj View Post
    thanks alot devile
    Try now. If it doesn't work, then I has to be something from your side (ISP, PC, etc.).

  13. #28
    Aus Rep Senior Member silentdj's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Australia
    Posts
    2,689

    Default

    kk well ill try pk for like 1hr, ill get back to you how many times i DC

  14. #29
    Aus Rep Senior Member silentdj's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Australia
    Posts
    2,689

    Default

    ok after like 15 minutes i got my first DC while using light feet, my computer is good, my net is good

  15. #30
    Aus Rep Senior Member silentdj's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Australia
    Posts
    2,689

    Default

    2nd dc just now (right when i used light feet again)

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •