Results 1 to 10 of 10

Instant dc on chr select

This is a discussion on Instant dc on chr select within the KO4life Private Server Area forums, part of the Private Servers category; Holas, Was wondering if anyone else is having this problem? Every time i try and select my chr i get ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    The Gym
    Posts
    1,605

    Default Instant dc on chr select

    Holas,

    Was wondering if anyone else is having this problem? Every time i try and select my chr i get dc'd..

    It worked fine to begin with yesterday, but after 1 relog i started to get dc'd on chr select.


    - RW

  2. #2
    trance addict Senior Member sommarblond's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    191

    Default

    Quote Originally Posted by *RW* View Post
    Holas,

    Was wondering if anyone else is having this problem? Every time i try and select my chr i get dc'd..

    It worked fine to begin with yesterday, but after 1 relog i started to get dc'd on chr select.


    - RW
    Not sure if thats the case, but when your banned you get dc'd when you select your character.

  3. #3
    Senior Member GotToHaveKayaNow's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sticky Icky
    Posts
    339

    Default

    Baba, i got same problem

  4. #4
    paskoszq12
    Guest

    Default

    me too have problem all time dc ;/

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Estonia
    Posts
    2,340

    Default

    Stop using hacks then! :P
    I think the reason might be the rollback. If you made a char and the server rollbacked it then the char may still stay there but you wont be able to login with it

  6. #6
    Senior Boss Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Poland
    Posts
    907

    Default

    i think you're banned.. sorry :P

  7. #7
    Senior Member GotToHaveKayaNow's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sticky Icky
    Posts
    339

    Default

    Im not banned ive got 3 accounts from festo to try with, each account i touch get bugged that ppl cant log their damn char.. Im starting to think maby my ip is close to the turkish ip range or something? Can some admin plz check that up since i got no damn clue why this is happening only to ko...

  8. #8
    Senior Member GotToHaveKayaNow's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sticky Icky
    Posts
    339

    Default

    I just realised i can log the game if the char aint in moradon, but if i go to moradon i get DCD just tried this in another privateko and it worked good aslong im not in moradon, how can i solve this?

  9. #9
    Senior Member cizia's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Poland
    Posts
    2,929

    Default

    maybe your client is not complete?

    http://img685.imageshack.us/img685/7892/ko4life.jpg
    check the size, if you're missing something

  10. #10
    Senior Member GotToHaveKayaNow's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sticky Icky
    Posts
    339

    Default

    Nothing wrong with my client since ive tried with other internet connection on this server, so either my connection is fucked or my ip banned :P

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •