Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45

KO4life Project Server

This is a discussion on KO4life Project Server within the KO4life Private Server Area forums, part of the Private Servers category; Originally Posted by slicethem i got almost the same pc as your server lul...it isnt that special Prove it then. ...
Page: 3


  1. #31
    Da Mod Father Senior Member Felix's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    5,965

    Default

    Quote Originally Posted by slicethem View Post
    i got almost the same pc as your server lul...it isnt that special

    Prove it then.

    I know the spec of the server and how much the ddr3 RAM and the CPU is worth alone.

    This is my pc



    and mine is a fucking hot spec machine and it's no where nere the standard of this server.

    Seriously you need to learn about computers before taking on people who do this as a professional job or in my case I've gone back to University to further my skills after being in the industry for 5 years.

    We aint little teen agers fucking around here.

  2. #32
    Senior Member slicethem's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Germany
    Posts
    361

    Default


  3. #33
    KalaBunga Senior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Holland
    Posts
    1,545

    Default

    the server prob has ECC ram.

    also do i detect a quick pc of you there wiht windows xp 32 bit ?

  4. #34
    Da Mod Father Senior Member Felix's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    5,965

    Default

    Running an I7 on windows XP home and it's on a 32bit system due to it only showing 3.23gig of RAM.

    Seriously you spend all that money on a I7 and you don't even set your PC up properly. I would be ashamed to even show that I really would. Hell I am embarrissed my score is low due to me using a slower SATA drive but at least I am an 64bit OS which is able to use the full potential of my hardware.

    Come back when you set your system up properly.

  5. #35
    Senior Member slicethem's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Germany
    Posts
    361

    Default

    Quote Originally Posted by Felix View Post
    Running an I7 on windows XP home and it's on a 32bit system due to it only showing 3.23gig of RAM.

    Seriously you spend all that money on a I7 and you don't even set your PC up properly. I would be ashamed to even show that I really would. Hell I am embarrissed my score is low due to me using a slower SATA drive but at least I am an 64bit OS which is able to use the full potential of my hardware.

    Come back when you set your system up properly.

    uhm, i could easily dl windows 7 64bit, but uhm, i didnt do yet due to lazyness
    i also got 6 or 8 gb ram, i just cant use em coz of 32bit
    i just posted this coz you requested a prove

  6. #36
    Da Mod Father Senior Member Felix's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    5,965

    Default

    So due to lazyness you spent out on a I7 and then set up the system with a 32bit Windows XP and then downloaded and installed all the patches and service packs. Also due to your lazyness you are unable to remember how much RAM you have.

    Then to sum it up , you claim that you KNOWINGLY set your pc up in a mannor which slows down the equipment you have. Also to make matters worse the chips OC'd lol. Seriously I have heard and seen some stupid things but this is really one that is up there.

    BTW Mo3head asking how to hack us on http://www.waraxe.us/ftopict-6056.html was really cute

  7. #37
    Senior Member slicethem's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Germany
    Posts
    361

    Default

    oh dude, the windows was installed way before i bought i7 rofl. what has this to do with being lazy. i dont get that

    the processor is only OCed coz i let the intel desktop assistent run a check and he adjusted it like its now lol 0_o

    but this post isnt about my pc lol, i posted the ss coz you asked for a prove.

    gl with your server tho, gonna try it as well =)

  8. #38
    Warlord Senior Member TabbyCat's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Southampton, England
    Posts
    1,403

    Default

    all i can say is =]

  9. #39
    Question everything. Senior Member josri's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    The Netherlands.
    Posts
    4,766

    Default

    hahaha felix is rolling baby

  10. #40
    Senior Member Legend's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Louisville
    Posts
    2,386

    Default

    Nice pc, I'll post mine later. =)

  11. #41
    u jelly aviv Senior Member Josh's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    3,314

    Default

    So what are the requirements/parameters going to be for beta testing? I'd love to be involved in this server just I'm a useless at deving/gfx.

    Just wondering, what kind of protection to ddos do you have? And are you creating your own anti cheat or have one in mind?

    Also props on all your doing Felix, with what you have been through health wise and the current time of year it's hard to see how you are doing all this.

  12. #42
    Senior Member Adebisi's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Croatia
    Posts
    636

    Default

    i hate you all
    AMD Athlon 2,20 GHZ
    1,25 GB's ddr1

  13. #43
    HumanStupidityIsInfinite Senior Member xtommyleongx's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    284

    Default

    Quote Originally Posted by Felix View Post

    BTW Mo3head asking how to hack us on Waraxe Forums - Uploading a shell on vbulletin 3.8.3? was really cute
    so... the server is already on someone's target list

    on dangerous waters?

  14. #44
    Da Mod Father Senior Member Felix's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    5,965

    Default

    That is this forum. Aparently people are already "making" cheats and hacks for our server which is very funny as only 4 people in the intire world know what we are going with.

    The security is being done by a professional security network enginer but the details I am not going to disclose for obvious reason.

    Anti Cheat programe I honestly can't remember what we will be using on the final build but I know it has been tested on a live server before with great success.

  15. #45
    wawh
    Guest

    Default

    You can only go so far with anti-cheat.... especially with a crappy coded game such as KO

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •