Page 2 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 99

launcher aint loading T_T

This is a discussion on launcher aint loading T_T within the KO4life Private Server Area forums, part of the Private Servers category; just finished dling again from rapidshare this time and still didnt work zzz...
Page: 2


  1. #16
    wtf is juice? Senior Member trytankme's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    STRAYA!!!
    Posts
    1,590

    Default

    just finished dling again from rapidshare this time and still didnt work zzz

  2. #17
    dlovesa
    Guest

    Default

    iv'e dled this 5 times over and over still doesnt work. if a gm could help me to this would be great.

  3. #18
    Agnostic
    Guest

    Default

    same problem i rapidshare but from megaupload are fine .

  4. #19
    wtf is juice? Senior Member trytankme's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    STRAYA!!!
    Posts
    1,590

    Default

    Quote Originally Posted by Agnostic View Post
    same problem i rapidshare but from megaupload are fine .
    iv tried with both and still dont work..

  5. #20
    Her0
    Guest

    Default

    same here, launcher dont do anything and if im logging in only with the .exe nothing happens too..

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    McTasty!
    Posts
    907

    Default

    i got the same problem, launcher is stuck at checking version and prepairing to launch the game. i cant ping the server IP also, i get a time-out.

  7. #22
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    136

    Default

    yea its not working

  8. #23
    Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    19

    Default

    DAMN server launcher not loading! can't play!
    there was the same problem in PandoraKO and then they fixed it
    you might want to ask them about it !

  9. #24
    wtf is juice? Senior Member trytankme's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    STRAYA!!!
    Posts
    1,590

    Default

    well looks like its common ;p any word from the admins about this?
    yeh same problem with the exe aswell when i start from that, type in user and nothing happens

  10. #25
    ishade030
    Guest

    Default

    ya i also have the same problem i think its ip related.. or router related

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    McTasty!
    Posts
    907

    Default

    its not client related, its server related we can't do anything...

  12. #27
    liquidk
    Guest

    Default

    had same problem , solved it by changing ip\connecting with other isp
    dunno exacly why but it worked , maybe server blocks some of the ip's or something
    anyway try it

  13. #28
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    136

    Default

    prolly our ips are blocked
    i tried changing ips but still..

  14. #29
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    McTasty!
    Posts
    907

    Default

    Quote Originally Posted by yoav3211 View Post
    prolly our ips are blocked
    i tried changing ips but still..
    same tried but not working...

  15. #30
    POLISH PLAYBOY Senior Member BabaHypno's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    EUKO
    Posts
    846

    Default

    i cant play also.... right after i click on launcher i got Login Server Connection Failed. Please retry connecting.

Page 2 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •