Page 7 of 7 FirstFirst ... 34567
Results 91 to 99 of 99

launcher aint loading T_T

This is a discussion on launcher aint loading T_T within the KO4life Private Server Area forums, part of the Private Servers category; Originally Posted by orko Your folder is way too small it should have like 523-524mbs... thats where ur problem is ...
Page: 7


  1. #91
    Senior Member Makaveli's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    823

    Default

    Quote Originally Posted by orko View Post
    Your folder is way too small it should have like 523-524mbs... thats where ur problem is
    Yeah My Folder is also missing half the files its only 319MB.. Gunna try a new link.

  2. #92
    Call me Ghosty Senior Member SuperGhost's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,913

    Default

    Quote Originally Posted by CurLy View Post
    So is there any actual find a way to launch it or are we gonna be locked out for awhile.


    Folder size is definitely a lot smaller than what it needs to be. I also see AVG and there is a high possibility that it didn't let the exe extract all files correctly.

    Re-download the client and right click on the exe and "Run as Administrator"; however, make sure that AVG is somehow disabled or setup that it won't interfere with the extraction.

  3. #93
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Rep that NYC
    Posts
    2,057

    Default

    fuck it, uninstalling AVG. megafacepalm.

  4. #94
    POLISH PLAYBOY Senior Member BabaHypno's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    EUKO
    Posts
    846

    Default

    ok so i downloaded install file once again from megaupload and now everything is OK

  5. #95
    Senior Member cizia's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Poland
    Posts
    2,929

    Default

    Quote Originally Posted by SuperGhost View Post
    Folder size is definitely a lot smaller than what it needs to be. I also see AVG and there is a high possibility that it didn't let the exe extract all files correctly.

    Re-download the client and right click on the exe and "Run as Administrator"; however, make sure that AVG is somehow disabled or setup that it won't interfere with the extraction.
    from what ppl told me, they are having problems with client downloaded from File Front... all of them are missing files, even without AV/FW and so

  6. #96
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Rep that NYC
    Posts
    2,057

    Default

    Ok so mine is fixed. Thank you guys. I suggest anyone with AVG temporarily uninstall or something. I didn't even have to Re-DL the client, it was just AVG's interference with the install.

  7. #97
    Senior Member Makaveli's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    823

    Default

    Quote Originally Posted by dgv View Post
    PROBLEM SOLVED

    after trying some links finally i downloaded from rapidshare.de link
    Installed in c/ /the default category installer picks up/

    and it worked!!

    so It could be: link or Game MUST be installed where installer asks u not any other place
    I did the same thing It worked. Rapidshare.de has all the files in it

    Some of the other links are missing files.

  8. #98
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    136

    Default

    Its fixed for me..
    p.s - dont ask how, i just tried and it worked.. didnt redownlaod or anything else.. just tried..

  9. #99
    SEANTHESH4RK
    Guest

    Default

    windows 7 bug.. i got so wont be playing

Page 7 of 7 FirstFirst ... 34567

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •