Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28

Archer 5 arrows cd

This is a discussion on Archer 5 arrows cd within the Class Questions and Tips forums, part of the Game Questions & Tips category; we can try when i use to use 5 arrow i se to vs 5+3 and loose n i was ...
Page: 2


  1. #16
    Banned
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    antigua
    Posts
    91

    Default

    we can try when i use to use 5 arrow i se to vs 5+3 and loose n i was 1 of the best archers on beramus n also having like the 3rd highest ap in the server n i lost now i dont really loose vs's with 5+3 its not the same they cast faster its like 5 arrows hiting while their hitting 8 try it out with a gg archer in arena who uses 5+3

  2. #17
    Banned
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    641

    Default

    yes, 5+3 pwns 5+5, is a lot faster i can fairy say.
    from begining i was sceptic about this, i was like how the hell can be 5+3 better than 5+5, aint making any sense ha. but after i tested myself, i aint using any other combo than 5+3, it really pwns

  3. #18
    Banned
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    germany for teh win
    Posts
    111

    Default

    Yea its true, atm im Archer too and idc about the non-cd, 5-3 combo > all

  4. #19
    DemonKing666
    Guest

    Default

    are u guys orc? or human?

    Cause human cant do 5+5, only orc can do 5+5. Human can only do 5+3, and that is slower than orc by 2 combo, given the same duration.

  5. #20
    Haters gonna hate Senior Member MushtMan's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Can't live if you're dead, just sayin...
    Posts
    1,853

    Default

    we are talking about orc doing 5+3, its better than 5+5....

  6. #21
    Senior Member OrcSingh's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    England
    Posts
    101

    Default

    yh 5+3, seems easier aswell, much easier to combo that then 5+5, less casting failed, i mean you cant have perfect timing now can ya :P ^^

  7. #22
    Senior Member fugar's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Sydney, Australia
    Posts
    238

    Default

    Is this a bug or something? That's not really fair on human archers...Human assassins should therefore get some sort of an upgrade or orc sins should get nerfed lol

  8. #23
    Banned
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    antigua
    Posts
    91

    Default

    all chars are suppose to have cooldown but its bug in game... k2ed + i agree with benny n every1 else 5+3 ftw

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    52

    Default

    make sure u go orc arrow shower combo for human has cool down orc has no cool down

  10. #25
    @ZOMBןΣ Senior Member LiaM's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Hong Kong
    Posts
    420

    Default

    so is bug human or orc side in archers cooldown skills? -.-

  11. #26
    Haters gonna hate Senior Member MushtMan's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Can't live if you're dead, just sayin...
    Posts
    1,853

    Default

    humans have a cool down, orcs don't

  12. #27
    Senior Member Norovsky's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Somewhere in the Middle of Sweden
    Posts
    61

    Default

    Defenetly gonna try this 5-3 combo when I get home from work. Always done 5-5. thx guys

  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    from the only place where u'll be able to listen the true Minimal
    Posts
    403

    Default

    i'm surprised how the same question pops up again and again...and there are still people (lots of people) that does not know the answer.
    This can be ok too..but fk...are u all so lazy that u can't test it by yourself?U are unable to understand wich is faster? omg...guess u 're all without brain guys.
    p.s. sorry for being rude.. just went back from work.

    SO ye 5+3 is still faster for orcs too.
    They got just a fake "no-cooldown". At the beginning of chaos expansion,without the real cooldown, you could spam 5+5 at the right speed
    Now u can still do it..( cuz of a bug or tnx to ko dev...as u prefere..)but it's slightly slower than before.
    Last edited by inarco; 11-16-2010 at 11:48 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •