Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24

account in use bug

This is a discussion on account in use bug within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; turns out this doesn't happen to all server, only girakon....
Page: 2


  1. #16
    imma cut you up Senior Member lIIIIIIIIIIl's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    United States of Eurasia
    Posts
    3,225

    Default

    turns out this doesn't happen to all server, only girakon.

  2. #17
    Lag0nx
    Guest

    Default

    Well when it happens to me what i do is login a different ID/PW character and it usually fixes it after i try log back to main.
    but u may have a different problem,still worth a try?.

  3. #18

    Default

    happened to clannie too. and he got rolled back an hour because of it.

  4. #19
    Senior Member k2ed's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Poland
    Posts
    273

    Default

    -,- same problem just now ;/

  5. #20
    Papps
    Guest

    Default

    ye its happened to me right after a server restart. it will take about 10 min to log in then when i get in ill dc soon after and have acc in use for 30 min (ronark btw)

  6. #21
    Ayman4u
    Guest

    Default

    it happens if u relog right now :s

  7. #22
    GetRichOrDieTrying
    Guest

    Default

    i always get that shit at around 9:00pm from where i live

  8. #23
    Banned
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Near table
    Posts
    966

    Default

    thats sad to hear..just wait few days ;p

  9. #24
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    New Zealand
    Posts
    414

    Default

    its been around for months, also you cant accept or send letters during that time.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •