Results 1 to 11 of 11

another fucking Xtrap problem

This is a discussion on another fucking Xtrap problem within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; i can get into the game but if i want to pick a server then Xtrap sends this some functions ...
Page: 1


  1. #1
    Guarddyl
    Guest

    Default another fucking Xtrap problem

    i can get into the game but if i want to pick a server

    then Xtrap sends this

    some functions arn't working right (somthing like that)

    anyone now what to do pls help ...

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    650

    Default

    format your computer

  3. #3
    Guarddyl
    Guest

    Default

    what format

  4. #4
    healmyasss
    Guest

    Default

    format

  5. #5
    LegendarY Senior Member Lev0's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    The Netherlands//Turkey
    Posts
    2,582

    Default

    c: /format

  6. #6
    Guarddyl
    Guest

    Default

    ok

  7. #7
    Guarddyl
    Guest

    Default

    i do start=> run and then C: /format? ye?

  8. #8
    whassup
    Guest

    Default

    wait it will wipe your hardrive, you must save all the information first onto floppys (lol) or CD's!

  9. #9
    Guarddyl
    Guest

    Default

    ok

  10. #10
    Section Moderator KrepiN's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Denmark
    Posts
    2,226

    Default

    nono dont listen to them
    just try to reinstall ko

  11. #11
    tlax
    Guest

    Default

    I had that problem , solved that by uninstalling the nvidia firewall , seems that some firewalls doesnt like xtrap so uninstall your current and try a different one .

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •