Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Attention to all who use proxy

This is a discussion on Attention to all who use proxy within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; good news to all who can login with proxy !!!!! I can now continous login without proxy my region is ...
Page: 1


  1. #1
    MeinKampf Diez Senior Member DrUnKeNmAsTeR's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,695

    Default

    good news to all who can login with proxy !!!!!

    I can now continous login without proxy my region is registered

    how registered now many ppl ask?

    I had login with proxifier but use the proxy ip just for login area after this i closed proxifier so I'm again with my own ip of my own region and selected server

    ingame I bought g1 cash and stayed a while

    My own ip has been registered I think after g1 purchase

    I relogged and test again to login without proxy

    IT WORKS IT ACCEPT MY OWN IP AND OWN COUNTRY

    I can login continous now

    Have Fun all I'm away ^^

  2. #2
    grzequ
    Guest

    Default

    another way is to set up proxyfier to only redirect the 15100 port, which is the login port

    you dont have to stay ingame for long, its enough to login and logout

  3. #3
    MeinKampf Diez Senior Member DrUnKeNmAsTeR's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,695

    Default

    another way is to set up proxyfier to only redirect the 15100 port, which is the login port

    you dont have to stay ingame for long, its enough to login and logout[/b]
    I dont need anymore proxy I'm registered

  4. #4
    Senior Member Makaveli's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    823

    Default

    So if you register can the other person from the other country still login also?

  5. #5
    MeinKampf Diez Senior Member DrUnKeNmAsTeR's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,695

    Default

    So if you register can the other person from the other country still login also?[/b]
    no just you not anothers from different country

    but ur sharer can use a proxy ip from your country

  6. #6
    didinino
    Guest

    Default

    another way is to set up proxyfier to only redirect the 15100 port, which is the login port

    you dont have to stay ingame for long, its enough to login and logout[/b]
    if ur method works K2 will be screwed........... :lol: :lol:

  7. #7
    maho
    Guest

    Default

    how u set proxifier ?

    i tryed like 100X proxy and still at test 2 faield




    i saw that many other have same problem i f any one can set smal guid how to use it or tell uss what we missing to make it work thx ....





  8. #8
    MeinKampf Diez Senior Member DrUnKeNmAsTeR's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Germany
    Posts
    1,695

    Default

    how u set proxifier ?

    i tryed like 100X proxy and still at test 2 faield


    i saw that many other have same problem i f any one can set smal guid how to use it or tell uss what we missing to make it work thx ....[/b]
    not every proxy ip is socks5 test HTTPS and some IP's works

  9. #9
    didinino
    Guest

    Default

    thats tech support, and that proxy is just not working= not good.

  10. #10
    NaidenZ
    Guest

    Default

    how u set proxifier ?

    i tryed like 100X proxy and still at test 2 faield


    i saw that many other have same problem i f any one can set smal guid how to use it or tell uss what we missing to make it work thx ....[/b]
    two friends mine , one is from united states and the other one is from Peru, they both can't use proxy because they get " test failed" always

    it seems like is the problem of the router because today telefonica gave me a new router because I updated my adsl from 2mb to 3mb and now I get "test failed " always no matter what ip I try but with my old router I was able to use proxy without problems "

    I would be really thankful if someone knows how to fix this problem.

  11. #11
    Senior Member Private's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Michigan
    Posts
    3,342

    Default

    thats basically how its supposed to be so as long as the so called hacker doesn't know the region ur from to proxy as ur ip then man ur account is so much safer

  12. #12
    oldboy
    Guest

    Default

    I would be really thankful if someone knows how to fix this problem.[/b]
    :lol:
    im pretty sure theres 2000x ppl that would suck some1s dick for a fix to this :P

  13. #13
    PoseidoM
    Guest

    Default

    fak me 2 got error 10601

  14. #14
    Senior Member SixthSense's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    PA
    Posts
    523

    Default

    It was under my assumption that you could proxy your ip to a different country for like $5.

  15. #15
    NaidenZ
    Guest

    Default

    It was under my assumption that you could proxy your ip to a different country for like $5.[/b]
    how, where and it works for all countrys?

    I could pay that for my sharer because he has problems with loggin now h34r:

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •