Results 1 to 14 of 14

bugged war?

This is a discussion on bugged war? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; all the time i pass the catapults i get an .exe error and dc is it just me? h34r: C-W ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member FL3r's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Germany
    Posts
    379

    Default

    all the time i pass the catapults i get an .exe error and dc
    is it just me? h34r:

    C-W btw

  2. #2
    300
    300 is offline
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Sweden
    Posts
    44

    Default

    same thing happens to me. as soon i enter the fields BOOM game crashes.
    its just like the movie The mist... something is out there..

  3. #3
    Senior Member cizia's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Poland
    Posts
    2,929

    Default

    try reinstalling

  4. #4
    Ollorin26
    Guest

    Default

    All people have this issue.

  5. #5
    silverbuffer18
    Guest

    Default

    i reinstalled twice and i just logged of ko

  6. #6
    Senior Member Myti's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Finland
    Posts
    107

    Default

    ok i gotta bump this one, the grame crashes on the new map if you leave your nations castle. (cwest lunar war)
    edit: yeah, if you can see the new war map catapult npc/models the game will crash, they can be avoided tho

  7. #7
    Senior Member JoshBFD235's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    The Lone Star State
    Posts
    1,620

    Default

    same on diez

  8. #8
    Exertion
    Guest

    Default

    Same on Ionia.

  9. #9
    Senior Member MeeP's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Home
    Posts
    2,254

    Default

    same thing happens to me. as soon i enter the fields BOOM game crashes.
    its just like the movie The mist... something is out there..[/b]
    OMG RUUUUN FOREST RUUUNNN!

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    4,967

    Default

    WTF IS THIS>>>>> I log, can't even town and client crash

  11. #11
    Senior Member Myti's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Finland
    Posts
    107

    Default


    use this way to not crash
    if you do crash, log in to server 2 (to get dc & tp to moradon) and then go back to lunar and follow this path

  12. #12
    Question everything. Senior Member josri's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    The Netherlands.
    Posts
    4,766

    Default

    ya we got it also in ionia.

    We guessing its a map error

  13. #13
    HenryHill
    Guest

    Default

    ya we got it also in ionia.

    We guessing its a map error[/b]
    I thought it was killer grass.

  14. #14
    PFC Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    MyFreeCams
    Posts
    333

    Default

    all the time i pass the catapults i get an .exe error and dc
    is it just me? h34r:

    C-W btw[/b]
    yuup thats happened to me and 7 friends :mellow:

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •