Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21

C-west cant login for my IP

This is a discussion on C-west cant login for my IP within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; hi iam from germany and i played KO some time ago, want to play again on c-west because alls speak ...
Page: 1


  1. #1
    Heim4teil
    Guest

    Default C-west cant login for my IP

    hi iam from germany and i played KO some time ago, want to play again on c-west because alls speak english but cant login with my IP.

    are there a way i can login?

  2. #2
    Senior Member Helseth's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,259

    Default

    move out from turkey

  3. #3
    Heim4teil
    Guest

    Default

    i never was in turkey :P

  4. #4
    dumb warrıon Senior Member Fridulin's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    1,054

    Default

    Oo u should be able to login from germany. which internet provider do you have?

  5. #5
    Jesus Savior! Senior Member Sp1ke's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Israel
    Posts
    278

    Default

    i got the same problem i send like 10 tickets and they still won't fix the problem they said they got nothing to do with it .

  6. #6
    Heim4teil
    Guest

    Default

    i got cable "Deutschland"

    but i got a much more annoying problem i got a launcher problem

    "launcher MFC dosnt work"

  7. #7
    _.-~=FackaBitch=~-._ Senior Member Gaudior's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Hungary
    Posts
    1,321

    Default

    doesn't work for me either. even if I use proxy with American IP. K2 just sucks hard lol. they made a server but they can't do anything about it. ridiculous as always.

  8. #8
    Heim4teil
    Guest

    Default

    was 2 years away and k2 didnt change just the name :P

  9. #9
    Senior Member Helseth's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,259

    Default

    failure name tho

  10. #10
    dumb warrıon Senior Member Fridulin's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    1,054

    Default

    Quote Originally Posted by Helseth View Post
    failure name tho
    translated names sounds allways strange. this provider ist called "Kabel Deutschland" and is the leading cable network provider in germany

    well did u check if they blocked any ports/ip? not sure how login works nowadays but i know a few provider blocked k2 several time during last years.

  11. #11
    Senior Member Helseth's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,259

    Default

    ment k2's new "name" gamerslast

  12. #12
    Adi
    Adi is offline
    Justice. Senior Member Adi's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Israel
    Posts
    3,372

    Default

    Heimmmmmmmm ur coming cwest aq ! make this problem done :P

  13. #13
    Heim4teil
    Guest

    Default

    sry but who u are? ingame name plsssss^^

  14. #14
    Klyptopio
    Guest

    Default

    u can use a tunnel proxy, your-freedom.net is a good one and try test it with that, make sure u install a openvpn thou, if u need help with it, throw me a pm. u can try the program for free, for a couple hours a day

  15. #15
    TrustyTheClown Senior Member G3rm4n's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Germany
    Posts
    237

    Default

    well i had a issue aswell with my provider first, but after a call all went fine 4 me ... the KO server ip was blacklisted at my provider, so i was unable to connect... ^^

    nazıland ftw ^^

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •