Page 2 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast
Results 16 to 30 of 93

Can you prove you have a legit CS and that you cant move it?

This is a discussion on Can you prove you have a legit CS and that you cant move it? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; I'm sure they know about it. Give them time. Even if you can prove your CS is legit. K2 has ...
Page: 2


  1. #16
    Hostage
    Guest

    Default

    I'm sure they know about it. Give them time. Even if you can prove your CS is legit. K2 has the right to delete it. You cant do anything about it. Though, i'm sure it's just a bug. So no need to get mad.

  2. #17
    Glader
    Guest

    Default

    just wait and see. I'm still waiting for my raptor+8 to pop back...stupid rebirth scrolls :P

  3. #18
    Hostage
    Guest

    Default

    I'm glad I havnt logged in yet. You guys go ahead and test it out for me. ^_^ Let me know how you end up. :lol:

    I'm sure they are working on it.

  4. #19
    TunaFishyMe
    Guest

    Default

    I think maybe all CS dropped from isloon were frozen. Cava's was from Mee: so thats pretty old. Camotz is from a long time ago, so thats pretty old as well.

  5. #20
    u jelly aviv Senior Member Josh's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    3,314

    Default

    Its a bug, get over it. -.-

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    496

    Default

    Originally posted by TunaFishyMe
    I think maybe all CS dropped from isloon were frozen. *Cava's was from Mee: so thats pretty old. *Camotz is from a long time ago, so thats pretty old as well.
    mine was from a long time ago.. and it's frozen..

  7. #22
    Senior Member tank's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,078

    Default

    all CS are frozen regardless of where it dropped from... if you took it off after loggin in or if you didn't have it on, it will be frozen... if you have it on... it doesn't give shit (no ac/wep def/hp/res)

  8. #23
    Kailean
    Guest

    Default

    Originally posted by tank
    all CS are frozen regardless of where it dropped from... if you took it off after loggin in or if you didn't have it on, it will be frozen... if you have it on... it doesn't give shit (no ac/wep def/hp/res)
    i talked with 2 people who's CS WORK, so you are wrong...
    fucking k2...

  9. #24
    (\/) (;,,;) (\/) Why not Zoidberg? Admin camaz0tz's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Somewhere between here and there
    Posts
    5,868

    Default

    Originally posted by tank
    all CS are frozen regardless of where it dropped from... if you took it off after loggin in or if you didn't have it on, it will be frozen... if you have it on... it doesn't give shit (no ac/wep def/hp/res)
    umm wrong...mine was in my inventory and i can move it just fine...and it gives me ac etc etc etc

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Alabama, USA
    Posts
    1,427

    Default

    I can move my cs just fine.. I know most in clan have this problem though.

  11. #26
    Senior Member devilscommandments's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    994

    Default

    Originally posted by tank
    i have a full fraps video of the chitin shield being dropped from isiloon.. from the start of isiloon till the end -.-
    post the video

  12. #27
    Senior Member SlmShady's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    860

    Default

    Originally posted by devilscommandments+--><div class='quotetop'>QUOTE(devilscommandments)</div>
    <!--QuoteBegin-tank
    i have a full fraps video of the chitin shield being dropped from isiloon.. from the start of isiloon till the end -.-
    post the video[/b]
    i watched it, that damn panic at the disco song >.<

  13. #28
    ReiRei
    Guest

    Default

    Originally posted by camaz0tz
    mines 100% legit and i can move it just fine
    that is because Cama like to move it move it

  14. #29
    ReiRei
    Guest

    Default

    Originally posted by bigjuicyboobies
    I can move my cs just fine.. I know most in clan have this problem though.
    yes, all of my clan, we can't move our chitin shields. all 70.... wtf?? whose clan has a crapoad of CS and they are legit??

  15. #30
    (\/) (;,,;) (\/) Why not Zoidberg? Admin camaz0tz's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Somewhere between here and there
    Posts
    5,868

    Default

    Originally posted by ReiRei+--><div class='quotetop'>QUOTE(ReiRei)</div>
    <!--QuoteBegin-camaz0tz
    mines 100% legit and i can move it just fine
    that is because Cama like to move it move it[/b]
    damn right xD

Page 2 of 7 FirstFirst 123456 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •