Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18

Can you unseal Krowaz??

This is a discussion on Can you unseal Krowaz?? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Iwanna unseal my krowaz and move server, so any help? Thanks....
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    69

    Default Can you unseal Krowaz??

    Iwanna unseal my krowaz and move server, so any help?
    Thanks.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    77

    Default

    as far as I know most methods that used to work, don't work anymore. So I'd say no, unless someone found a new way to bug them and get unsealed

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    69

    Default

    okay xD, what if i pm a gm?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    66

    Default

    u will be lucky if u find one xD

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    69

    Default

    xD, well anyone wanna buy the acc? ^^

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Georgia USA
    Posts
    119

    Default

    You use to be able to have a full inventroy, order premium and the trina would never appear. So when you send in a ticket to put the trina into the inventory - when the gm would add the trina in it use to un seal everything like the old stuff too....

    not sure if it still works though

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    69

    Default

    I asked if i could a get a gm to log it but they cant D:

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Georgia USA
    Posts
    119

    Default

    LoL they made it sealed to character's for a reason..so we would spend more money into trying to get it.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    69

    Default

    Sealing it is pointless should at least be able to gfet it off :/

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Hungary
    Posts
    340

    Default

    Quote Originally Posted by HealZZ View Post
    You use to be able to have a full inventroy, order premium and the trina would never appear. So when you send in a ticket to put the trina into the inventory - when the gm would add the trina in it use to un seal everything like the old stuff too....

    not sure if it still works though
    As i remember trina comes in a letter.

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    90

    Default

    its stupid, they are just ruining their own business (k2)
    ppl now tend more to sell//buy ACCOUNTS, with caracters and krowaz parts on it then buying CR caracter.

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    69

    Default

    I would sell it but just bought xp prem xD

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    90

    Default

    well you can check my signature pm for more info :P

  14. #14
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    69

    Default

    xD, im guessing krowazon that warrior?

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    90

    Default

    yea dude, and i dont feel like sellin my warrior in CR and let account stucked with krowaz set.
    That thing only make gold farmers more richer (for sellin krowaz matterials) coz u always need new krowaz peaces for new/CR caracters.
    One more way to make legit players annoyed.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •