Results 1 to 12 of 12

dc :S

This is a discussion on dc :S within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; i get dc in every 5 min... any1 else? :S...
Page: 1


  1. #1
    human_sin
    Guest

    Default

    i get dc in every 5 min...
    any1 else? :S

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    140

    Default

    i get dc in every 5 min...
    any1 else? :S[/b]
    Not me, been online for a while now...

    Try reset your connection...

  3. #3
    human_sin
    Guest

    Default

    ill try witha nother account, maybe...

    still dc... :S

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Ft. Gordon GA.
    Posts
    5,690

    Default

    ill try witha nother account, maybe...

    still dc... :S[/b]
    i DC only loading :angry:

    i dont see whats the problem....well i guess theres a positive for this...i dont ruin my life, i stay to my school work..and i still fail

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Malaysia/France
    Posts
    154

    Default

    dc every 10-15mins... cant even merchant my things duuhhh

  6. #6
    Togashi
    Guest

    Default

    same... some days i dc like every 3 min (i get dc before i set up my merch even) and sometimes its ok all day long... i just dont get it,tried from another pc and same happens

  7. #7
    Aba
    Guest

    Default

    a lot of people are having this problem, k2 even mentioned it on the main site, and by the tone of their announcement, it sounds like they don't know what's wrong either (much less how to fix it)

    Not everyone is having this problem though, but I am included

    I hope they'll fix it soon

  8. #8
    Banned
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Peru
    Posts
    1,196

    Default

    dc every 10-15mins... cant even merchant my things duuhhh [/b]
    same thing happened to me

  9. #9
    Senior Member Many's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Stockholm
    Posts
    1,260

    Default

    My friend got this shit, he gotta close all programs and (especially msn :blink: )
    then it stops

  10. #10
    Fratellis
    Guest

    Default

    have you ever thought its your internet not ko or k2s servers?, my friend got this and it was because of his wireless..

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    65

    Default

    I got dc a few min ago on D2, now I cant login again and keep getting account in use... and invalid passoword I hope I didnt die at Dark Knights :/

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    P-town
    Posts
    88

    Default

    when i get dced it says knight online encountered a problem, has been happening a lot recently :angry:

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •