Results 1 to 15 of 15

Does Exp Prem bug fixed?

This is a discussion on Does Exp Prem bug fixed? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; please i need to know fast if any1 know let me know, thank you....
Page: 1


  1. #1
    Senior Member 0bscuritY's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Israel
    Posts
    366

    Default Does Exp Prem bug fixed?

    please i need to know fast if any1 know let me know, thank you.

  2. #2
    Senior Member WnxMiqdad's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    London
    Posts
    1,764

    Default

    still bugged last i heard

  3. #3
    Senior Member 0bscuritY's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Israel
    Posts
    366

    Default

    some1 showed me in trade premium , and he said they fixed only his , i sceard its hack or somthing but i also saw disc prem on merchant.. should i buy the exp prem from this guy?

  4. #4
    Banned Senior Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2,080

    Default

    yeah just buy it lol

  5. #5
    Senior Member 0bscuritY's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Israel
    Posts
    366

    Default

    i bought , opened, and its gone without active my prem!! wtf?!

  6. #6
    R.I.P Impulsive Senior Member jaspreet's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    New York
    Posts
    2,569

    Default

    lol just wait maybe like 2 days and see what happens

  7. #7
    Senior Member 0bscuritY's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Israel
    Posts
    366

    Default

    Quote Originally Posted by jaspreet View Post
    lol just wait maybe like 2 days and see what happens
    why should it help wait 2days .. if i wait 2 days its only able to trade it

  8. #8
    Banned for scamming.
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    77

    Default

    Hi. Please let me know how this turns out for you since i have the same problem myself.
    I dont know what to do, so if you do something that helps it out, please post this in this thread so others can see it, thanks.
    Dunno if i should pm enceno or whoever, coz its dissapeared!

  9. #9
    Banned for scamming.
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    52

    Default

    Weird? .. mine is still bugged :S

  10. #10
    Senior Member Prince's Avatar
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    INyourSISTERroom
    Posts
    234

    Default

    the bug is fixed u can trade or sale it now .

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    268

    Default

    They fixed it, if you used it and it disappeared post here

    DC Premium is Bug ! - GamersFirst Forums - Page 9

  12. #12
    R.I.P Impulsive Senior Member jaspreet's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    New York
    Posts
    2,569

    Default

    hmm thats wierd cuz i still cant trade them from my merchant chars

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    268

    Default

    If you had a bugged one post char name and server in that topic also, enceno will swap it out for you

  14. #14
    Senior Member 0bscuritY's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Israel
    Posts
    366

    Default

    the gm/admin Enceno replaced me new premium in my inventory , but its disappered also.
    so he said he will active it by him self.. he gave me 760hours instead 720 and trina
    i guess u all most talk with him he is the BEST!

  15. #15
    Senior Member matthias1976's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    88

    Default

    Bought and used 2x dc prem and 1x exp prem. All three worked fine as of 48the hours ago.

Similar Threads

  1. Does EXP prem. need to wait 2 days to trade it?
    By jap190 in forum General Chat
    Replies: 11
    Last Post: 01-30-2011, 02:13 PM
  2. Ally bug- fixed?
    By Speed of Dark in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 06-02-2006, 02:21 PM
  3. Merchant Bug Fix <<download here>>
    By phantomdlw in forum General Chat
    Replies: 43
    Last Post: 06-02-2006, 12:56 PM
  4. Select char bug fixed totally now or its me?
    By Helseth in forum Tech Support
    Replies: 6
    Last Post: 05-10-2006, 02:11 PM
  5. can someone pls post bug fixes
    By Private in forum Tech Support
    Replies: 1
    Last Post: 03-31-2006, 10:45 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •