Results 1 to 4 of 4

does it require prem / long queue to get into cypher?

This is a discussion on does it require prem / long queue to get into cypher? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; i think i might come back. have they fixed queue times yet? and does it always require prem to logg ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member KillU's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    323

    Default does it require prem / long queue to get into cypher?

    i think i might come back. have they fixed queue times yet? and does it always require prem to logg into cypher?

    i may have a mental problem, because no matter how shit this game is, i just wanna play it...

  2. #2
    Polak Extraordinaire Senior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    1,123

    Default

    Quote Originally Posted by KillU View Post
    i think i might come back. have they fixed queue times yet? and does it always require prem to logg into cypher?

    i may have a mental problem, because no matter how shit this game is, i just wanna play it...
    yes, but if you get into queue you won't be kicked out now

  3. #3
    Senior Member KillU's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    323

    Default

    around how long does it take to get through the queue?

  4. #4
    Polak Extraordinaire Senior Member
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    1,123

    Default

    Quote Originally Posted by KillU View Post
    around how long does it take to get through the queue?
    depends on the queue now doesnt it

Similar Threads

  1. Does KO still do restore items after getting hacked?
    By AlexDeSouza in forum General Chat
    Replies: 5
    Last Post: 03-09-2013, 09:39 PM
  2. i bought prem but i didnt get it
    By UnKnown in forum General Chat
    Replies: 4
    Last Post: 05-14-2007, 01:51 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •