Results 1 to 8 of 8
Like Tree2Likes
  • 1 Post By WnxMiqdad
  • 1 Post By Adi

Erorr in the select server!!

This is a discussion on Erorr in the select server!! within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Im playing ko for 8 years , and now my brother has downloaded the game , and when im online ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    105

    Default Erorr in the select server!!

    Im playing ko for 8 years , and now my brother has downloaded the game , and when im online alrdy and hes trying to log in they say " Erorr in the select server " and if im log out from my char and hes still try to log so this time he can log..

    If im on alrdy my brother cant log and the oppsite.. If im off and my brother on so i cannot log in..


    There is solution for this problem?

  2. #2
    Senior Member WnxMiqdad's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    London
    Posts
    1,764

    Default

    need to buy premium cant have two computers one IP suxs i know you can however use hotspot shield but goodluck with the lag!
    andrewo350 likes this.

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    105

    Default

    If i will buy pre for my account so i can log in with my brother in the same time?

  4. #4
    Adi
    Adi is offline
    Justice. Senior Member Adi's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Israel
    Posts
    3,372

    Default

    You will have to logg in with the non prem account first, and then loggin with the premium account.
    WnxMiqdad likes this.

  5. #5
    Senior Member WnxMiqdad's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    London
    Posts
    1,764

    Default

    Quote Originally Posted by ™Infected™ View Post
    You will have to logg in with the non prem account first, and then loggin with the premium account.
    aye tis is right

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    105

    Default

    Why they do that?

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Slovakia
    Posts
    464

    Default

    Quote Originally Posted by LivenDown View Post
    Why they do that?
    so you would buy the premium lol..

  8. #8
    Senior Member regiss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Poland
    Posts
    3,506

    Default

    Quote Originally Posted by LivenDown View Post
    Why they do that?
    the official version - to stop multi client koxpers, for me it was just to buy more prems.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •