Results 1 to 11 of 11

esn codes

This is a discussion on esn codes within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; So many ppl lately have been saying they put the code it, it says sucsessful, but they dont get prem ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    359

    Default

    So many ppl lately have been saying they put the code it, it says sucsessful, but they dont get prem so does it work?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    London
    Posts
    402

    Default

    failed for me with silver prem
    fucking k2they still havent refunded me after 5days

  3. #3
    Senior Member Nostyle's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,276

    Default

    2 days ago I used an esn code for platinum premium, worked fine

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    359

    Default

    ok well thats enough for me, bc if it worked for you, and a freind in game had the issue where it didnt come and he got a ticket and got it back

  5. #5
    Milanac
    Guest

    Default

    I waiting replay from ticket. Cuz i get some shit error when i try to active prem.
    http://www.ko4life.com/forums/index....owtopic=274533

  6. #6
    Senior Member knox09's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Not there!
    Posts
    485

    Default

    Friend of mine tried to get plat w/ esn code, said it worked but never actually implemented onto his acc

  7. #7
    Senior Member Perkenso's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Netherlands!!!
    Posts
    262

    Default

    Used like 12 now all worked

  8. #8
    Senior Member Nostyle's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,276

    Default

    It should just work tho, never had problems with activating premium through an esn code. I did had an problem with activating knight cash through power up store with an esn code, 404 page error and Linus told me to activate it on the gamersfirst website and it worked.

  9. #9
    DaZeDAnDCoNfUsEd
    Guest

    Default

    tried using one for 800g1 creds...failed

  10. #10
    Senior Member Nostyle's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,276

    Default

    tried using one for 800g1 creds...failed[/b]
    Did you try to get the credits in the power up store? If you did that, try to exchange the esn code on the gamersfirst website. It worked for me. Else send an ticket and pm Linus with the ticket number and the problem ur facing.

  11. #11
    Senior Member KuK3N's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Argentina
    Posts
    579

    Default

    worked fine for me

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •