Results 1 to 7 of 7

Guitar Hero 3

This is a discussion on Guitar Hero 3 within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; i've been thinking to just buy a Guitar and dl GH 3 for pc, but i dunno if my pc ...
Page: 1


  1. #1
    Da Camel Senior Member Killing spree's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,078

    Default

    i've been thinking to just buy a Guitar and dl GH 3 for pc,
    but i dunno if my pc can handle the game ( need new pc :/ )

    this is my pc:
    AMD Athlon 64 3200+ 2Ghz
    1 GB RAM
    NVIDIA GeForce 6600 LE (Have DirectX 9.0)
    dont know if it mathers but im on Windows XP

  2. #2
    CuriositY
    Guest

    Default

    I've almost the same thing and its working fine sometime lag but its good I can play

  3. #3
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    * Optical Drive: 4X DVD-ROM
    * CPU Speed: 2.8GHz
    * Disk Space: 6GB
    * Graphics: DirectX 9.0c compatible 128MB Video Memory, ATI Radeon X800 or NVIDIA Geforce 7600
    * Memory (RAM): 1GB (Windows XP), 2GB (Vista)
    * Operating System Compatibility: Windows XP SP2/Vista; Not Mac Compatible

  4. #4
    Da Camel Senior Member Killing spree's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,078

    Default

    * Optical Drive: 4X DVD-ROM
    * CPU Speed: 2.8GHz
    * Disk Space: 6GB
    * Graphics: DirectX 9.0c compatible 128MB Video Memory, ATI Radeon X800 or NVIDIA Geforce 7600
    * Memory (RAM): 1GB (Windows XP), 2GB (Vista)
    * Operating System Compatibility: Windows XP SP2/Vista; Not Mac Compatible[/b]
    i know the requirements :/
    but ppl who are underneat the req can play it to, atleast some friend of me
    and i was wondering if it would work on mine to.

    thx tho

  5. #5
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    Well, the framerate might be a little choppy since your CPU is under the requierment, and so is your video card. Unless you can edit the graphics in the options then it might be fine

  6. #6
    Da Camel Senior Member Killing spree's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,078

    Default

    k thx

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OVER THERE LOLZ -->>
    Posts
    447

    Default

    To be honest, your best bet is to get it on a console (any) even if you have an old PS2 lying around, get it for that, we got it for ~40, game and guitar for the PS2

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •