Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

How Can I Play Ko With Windows Vista ?

This is a discussion on How Can I Play Ko With Windows Vista ? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Please Some One Help Me ... I Have Windows Vista In My Computer But X-TRAP can“t run with Vista. Thanks ...
Page: 1


  1. #1
    JasonVorhess
    Guest

    Unhappy

    Please Some One Help Me ...
    I Have Windows Vista In My Computer But X-TRAP can“t run with Vista.

    Thanks !!

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    644

    Default

    u cant u gotta do what i did, pay a shitload and re buy xp

  3. #3
    Community Nazż Senior Member schrotti's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    nazżland
    Posts
    3,482

    Default

    or u could just the cheap way and use that fancy looking search function

  4. #4
    JasonVorhess
    Guest

    Default

    easy english for me please .. i dont understaand ;/

  5. #5
    Sh11t
    Guest

    Default

    windows vista = no ko
    windows xp = ko

    Vista no work with ko okey?

    Btw i love me english okeż?

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Durham England
    Posts
    2,005

    Default

    I think you have gotta use some sort of hack which shuts down xtrap

    Tez made a post on this before

    People with vista can play because BJB uses it I think and I'm sure they play

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,554

    Default

    windows vista = no ko
    windows xp = ko

    Vista no work with ko okey?

    Btw i love me english okeż?[/b]

    wrong , xtrap doesnt work with vista , but nice try.

  8. #8
    Sh11t
    Guest

    Default

    its the same >,<

    he need simple english, vista = no ko, doesnt matter what doesnt work with it >,<

  9. #9
    MillionVoices
    Guest

    Default

    xtrap works with vista

  10. #10
    Pwner4Last
    Guest

    Default

    Disable x-trap

  11. #11
    DAB
    Guest

    Default

    xtrap works with vista[/b]
    doesnt for me <_<

  12. #12
    Senior Member koffs's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Colombia
    Posts
    623

    Default

    Jason :P

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,554

    Default

    windows vista = no ko
    windows xp = ko

    Vista no work with ko okey?

    Btw i love me english okeż?[/b]

    ko and xtrap aren&#39;t really english word , but copirighted marks , so it&#39;s just as easy... <_<

  14. #14
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    you need to use cheating programs to use KO on vista

  15. #15
    JasonVorhess
    Guest

    Default

    ty guys i think i will put Win Xp again.. i dont want to use cheating programs !!
    Btw ty u all

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •