Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
Like Tree1Likes

How can u save the skillbar?

This is a discussion on How can u save the skillbar? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Is it possible to save your skillbar on diff computers? I know Salmin(Old sinins) used to do something with the ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    61

    Talking How can u save the skillbar?

    Is it possible to save your skillbar on diff computers?

    I know Salmin(Old sinins) used to do something with the files in the KO-folders so he kept the same skillbar and his sharer
    didnt need to change it everytime.


    I probably explained my prob bad, but ye.. any1 knows anything about it?

    ty

  2. #2
    Adi
    Adi is offline
    Justice. Senior Member Adi's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Israel
    Posts
    3,372

    Default

    Quote Originally Posted by Baron View Post
    Is it possible to save your skillbar on diff computers?

    I know Salmin(Old sinins) used to do something with the files in the KO-folders so he kept the same skillbar and his sharer
    didnt need to change it everytime.


    I probably explained my prob bad, but ye.. any1 knows anything about it?

    ty
    Well where you playing at?
    in usko , you can't save your skill bars anymore.

    and..in euko..No idea.

  3. #3
    God. Moderator Kallop's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Above you.
    Posts
    5,202

    Default

    Quote Originally Posted by Baron View Post
    Is it possible to save your skillbar on diff computers?

    I know Salmin(Old sinins) used to do something with the files in the KO-folders so he kept the same skillbar and his sharer
    didnt need to change it everytime.


    I probably explained my prob bad, but ye.. any1 knows anything about it?

    ty
    It's not something with the KO files but something to do with your own computer.. There was a guide found on KO4Life if I remember correctly, just search for it.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    May 2013
    Posts
    392

    Default

    It literally takes like 5 minutes to fully equipped your skill bar. Why don't you just go do it on your other computer instead of going through all the trouble of finding out how to save them? Don't they automatically save when you log out?

  5. #5
    God. Moderator Kallop's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Above you.
    Posts
    5,202

    Default

    Quote Originally Posted by Eye4Eye View Post
    It literally takes like 5 minutes to fully equipped your skill bar. Why don't you just go do it on your other computer instead of going through all the trouble of finding out how to save them? Don't they automatically save when you log out?
    If you have multiple players on one account each sharer will remake the skill bar so that you have to make your own skill bar each time you log in.

  6. #6
    Senior Member S1ckness's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    144

    Default

    It used to be in the registry, but it doesnt work anymore...

    I tried it aswell Just have to change it everytime the sharer logged :P

    HAHA, change it or boot your sharer :P

  7. #7
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    61

    Default

    Quote Originally Posted by Eye4Eye View Post
    It literally takes like 5 minutes to fully equipped your skill bar. Why don't you just go do it on your other computer instead of going through all the trouble of finding out how to save them? Don't they automatically save when you log out?
    Why would i take 5mins to fix my skillbar everyday instead of PKing 5 mins. Just stupid
    S1ckness likes this.

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    61

    Default

    Quote Originally Posted by S1ckness View Post
    It used to be in the registry, but it doesnt work anymore...

    I tried it aswell Just have to change it everytime the sharer logged :P

    HAHA, change it or boot your sharer :P
    Hahaha, i guess thats the last option i got ..
    Just so annoying to change it everytime :X

  9. #9
    Senior Member S1ckness's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    144

    Default

    Quote Originally Posted by Baron View Post
    Hahaha, i guess thats the last option i got ..
    Just so annoying to change it everytime :X
    I know. its realy annoying to change it every time. but the more you do it. The faster you will change it.

    i do it in about 1/2min now to complete the skill bar. So its not that much of a time waste

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    61

    Default

    Quote Originally Posted by S1ckness View Post
    I know. its realy annoying to change it every time. but the more you do it. The faster you will change it.

    i do it in about 1/2min now to complete the skill bar. So its not that much of a time waste
    Imaoooo! min, damn u fast. I need to change like 5 bars , so it takes me still like 3-4mins :X

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    65

  12. #12
    Senior Member S1ckness's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    144

    Default

    Quote Originally Posted by Baron View Post
    Imaoooo! min, damn u fast. I need to change like 5 bars , so it takes me still like 3-4mins :X
    1/2min = 1 to 2 min. it takes me. And i do aswell 5 skill bars F1 to F5 on my sin. It's because i play sin with the same skill bar for over 6 years now. So i just click it all in. After each other

    YALAA

  13. #13
    Senior Member S1ckness's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    The Netherlands
    Posts
    144

    Default

    Yeah that is the topic, but that doesnt work anymore . At least i cant let it work at my pc .

    Maybe because i use Windows 8. But it doesnt work anymore to change the regedit key. But thanks for showing the topic to us again. Maybe for other people it still works.

    Thanks

  14. #14

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    61

    Default

    I havent tried it out yet. But it might work?

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 67
    Last Post: 04-23-2017, 01:21 PM
  2. How to save the skillbar?
    By SamEs in forum Tech Support
    Replies: 12
    Last Post: 08-12-2009, 01:08 PM
  3. how can i delete the login music?
    By NoSeNSe in forum General Chat
    Replies: 3
    Last Post: 05-27-2006, 08:59 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •