Page 1 of 6 12345 ... LastLast
Results 1 to 15 of 84

How many fps u have in the game ?

This is a discussion on How many fps u have in the game ? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; i have 30 fps in the game is it ok ? .. what do i need to get more ?...
Page: 1


  1. #1
    4HotSauce
    Guest

    Default

    i have 30 fps in the game is it ok ? .. what do i need to get more ?

  2. #2
    KokoGG
    Guest

    Default

    its not too bad depending on where you are faster cpu more ram and a better videocard will give you more fps

    i get anywhere between 50-80 depending on where i am and around 20 in moradon d1

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    California
    Posts
    956

    Default

    lol.. best i get is 12 fp's , around 8 in morodan, like 6-8 in cz, the worst it get's is to 4 :X

  4. #4
    4HotSauce
    Guest

    Default

    its not too bad depending on where you are faster cpu more ram and a better videocard will give you more fps

    i get anywhere between 50-80 depending on where i am and around 20 in moradon d1[/b]
    i have 512 memory ram and nvidia 7300 gs gforce is it ok ? .. i think , i need more memory ram ... if i add more ram .. my pc going to be faster ?

    lol.. best i get is 12 fp's , around 8 in morodan, like 6-8 in cz, the worst it get's is to 4 :X[/b]
    damn it man xD ^_^ what should i do to get more ? add more memory ram ? or buy other video

  5. #5
    aNkdrEita
    Guest

    Default

    how do i check my fps?

  6. #6
    4HotSauce
    Guest

    Default

    how do i check my fps?[/b]
    Press f10 then opcion and check it

  7. #7
    VIP Member Senior Member JaCoX's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Lima - Perú
    Posts
    1,456

    Default

    actually it depends where you are.
    Fps arent the same in moradon, cz or slant for example.

  8. #8
    Senior Member VictoryAkara's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Florida
    Posts
    2,361

    Default

    at start I get around 500 fps, then ingame the limiter limits it down to I believe around 70. :P

  9. #9
    4HotSauce
    Guest

    Default

    uhm great, my question is... what i need to my computer be faster... more memory ram ? , other video ?

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    NYC
    Posts
    1,615

    Default

    20-23 in cz, 12 in places like mora and emc.


    256Ram

  11. #11
    VIP Member Senior Member JaCoX's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Lima - Perú
    Posts
    1,456

    Default

    geforce 8800 gt and 2giga ram :lol:

  12. #12
    MSZ - 006 Senior Member akutee's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Canada
    Posts
    3,948

    Default

    umm something like 25-35.

    i never bothered getting a really nice computer/video card, since most of the games i play, dont have high spec requirements

  13. #13
    Senior Member VictoryAkara's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Florida
    Posts
    2,361

    Default

    uhm great, my question is... what i need to my computer be faster... more memory ram ? , other video ? [/b]
    Well ...

    I personally play with

    2x Nvidia Geforce 8800 Ultras
    4 Gigs of ram
    3 1 TB harddrives running on RAID5
    and of course my 150 gig 15000RPM harddrive for windows / games I want to load fast.

  14. #14
    tlax
    Guest

    Default

    Got an fps pending between 80 and 95.
    Running an intel e6850 cpu , 4gb ddr2 ram an nvidia 8800gts 640mb graphics card

  15. #15
    NaidenZ
    Guest

    Default

    80-100 fps

    you need a good graphi card ( a 7600gt nvidia at least ) and a good processor

Page 1 of 6 12345 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •