Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40

I keep on getting dc'ed any one els?

This is a discussion on I keep on getting dc'ed any one els? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; im just wondering if any one then me keep on getting dc's from ko (started too day)...
Page: 1


  1. #1
    40239031
    Guest

    Default

    im just wondering if any one then me keep on getting dc's from ko (started too day)

  2. #2
    DeeCee
    Guest

    Default

    y i had smth like that few days ago, got lvl 45.50 like 3 or for times XD

    but on next day it was ok

  3. #3
    Senior Member Shane's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    United Kingdom Of England Land!
    Posts
    2,035

    Default

    my laptop dcs when i log moradon or emc. not sure if its same for u?

  4. #4
    40239031
    Guest

    Default

    i keep on getting dc afther a 5-6 min kinda sux...

  5. #5
    gravedigga_bg
    Guest

    Default

    y i had smth like that few days ago, got lvl 45.50 like 3 or for times XD

    but on next day it was ok[/b]
    /offtopic sry

    The letter П = 3.14...
    Dunno what DeeCee is.

  6. #6
    GetRichOrDieTrying
    Guest

    Default

    gettin hacked

  7. #7
    Senior Member k2ed's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Poland
    Posts
    273

    Default

    dc too ;/

  8. #8
    40239031
    Guest

    Default

    gettin hacked[/b]
    nha, i try first for 5 hr's ago same shit now so i guess K2 is "Working" on some thing

  9. #9
    Senior Member Shane's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    United Kingdom Of England Land!
    Posts
    2,035

    Default

    mayb its your graphics card if your comp is a little old. min doesn't dc after any lenghth of time just when i log mora cos off all the people

  10. #10
    40239031
    Guest

    Default

    mayb its your graphics card if your comp is a little old. min doesn't dc after any lenghth of time just when i log mora cos off all the people[/b]
    i do not thing its my graphic card coz the comp is pretty new, and sinc it started too day it whould be kinda od (have been playing ko for while now and it have been working fine)

  11. #11
    Senior Member Shane's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    United Kingdom Of England Land!
    Posts
    2,035

    Default

    oh well did u try flushing dns its the only other thing i can think. unless u gota virus or sumthing which is teminating the game

  12. #12
    Senior Member Lawoos's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    571

    Default

    I got the same problem. Started now just woke up

  13. #13
    40239031
    Guest

    Default

    oh well did u try flushing dns its the only other thing i can think. unless u gota virus or sumthing which is teminating the game[/b]
    im doing a virus scan atm, gonna flush my dns afther.
    thx alot!

  14. #14
    Senior Member Shane's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    United Kingdom Of England Land!
    Posts
    2,035

    Default

    no problem man just let me know if it works if not ill speak with some computer people

  15. #15
    40239031
    Guest

    Default

    i will lat u know, but as u see im not the only one whit this problem so it might just be ko trying too make things better.
    ill tell u in a bit

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •