Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 16 to 30 of 61

I wonder how long does it take for GM to fix the Moradon quest bug.

This is a discussion on I wonder how long does it take for GM to fix the Moradon quest bug. within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Send me PM on howto do it xD...
Page: 2


  1. #16
    Senior Member Cammy's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Scotland, Aberdeen
    Posts
    1,296

    Default

    Send me PM on howto do it xD

  2. #17
    venom
    Guest

    Default

    he havent posted anything about it rofl
    you now know how to abuse that kind of bug, i dont

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2,293

    Default

    I am not posting detail to promote bug abuse, but simply letting the community know what is going on.

    btw: I dont think this affect any older servers, but on Girakon and Ronark it is gonna cause an inflation

  4. #19
    venom
    Guest

    Default

    how many pm's you received already about how to do this?

  5. #20
    Banned
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Alabama
    Posts
    968

    Default

    Higher prices=better for higher lvl's who use countless pots everyday on exp/pk. I wish a bus dupe or something would come out again so prices would skyrocket and I would be able to afford pots again. I'm currently having to sell every item I have that isn't an essential part of my character. I want to know how to do this bug, I need to repot.

  6. #21
    Ignore Me Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    AP Whore House
    Posts
    1,873

    Default

    I haven't seen an NPC surrounded with players relogging.
    Is it one that matters cos I guess its getting disabled.

  7. #22
    venom
    Guest

    Default

    k2 dont even know about that bug i guess^^

  8. #23
    TooMuchViagra
    Guest

    Default

    well gm doesnt ussually know till some kid thats really emo about the game tells them so.. maybe a while or whenever the gm logs..[/b]

    i reported it to okemiro during Wednesday's CSW, am i EMO?

  9. #24
    Hostibus
    Guest

    Default

    noooooooooo via whyyyyyyyyyyyy ;( i wanna hs dks in cz what about TC ? cant hs alsoo (

  10. #25
    TooMuchViagra
    Guest

    Default

    noooooooooo via whyyyyyyyyyyyy ;( i wanna hs dks in cz what about TC ? cant hs alsoo ([/b]
    ur joking...right?

  11. #26
    Senior Member giga's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    The Win
    Posts
    5,845

    Default

    its like the great depression on ko ><

  12. #27
    Senior Member kenbachi's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Under your Bed
    Posts
    607

    Default

    k2 dont even know about that bug i guess^^[/b]
    they dont know and they r waiting for some1 to post it here so that the disable that NPC (not fixing) :lol:

    well here is the deal for the GM or any k2 aga here reading this topic

    fix the NT and NCS issue and put it back in game and we will gladly tell u how to use the bug or wait until new servers r filled with coins :P

  13. #28
    zenio
    Guest

    Default

    i wanna fill my pocket with coins

  14. #29
    3thos
    Guest

    Default

    it wouldnt happen to be the quest where you kill something and get 1m and then everytime you relog it registers as you killed it because quests are repeatable ... SOMEONE try it, but who is going to log 999 times?


    i would cause it takes me 6 seconds to log (yes i have timed it)

  15. #30
    venom
    Guest

    Default

    it will take you 1,66hours to get 10gb
    think its good^^

Page 2 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •