Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 59

ip change is now available!

This is a discussion on ip change is now available! within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; omg omg yay finally i can log my acc w000t lol Edit by Phantom: WE STILL AREN'T ALLOWING ACCOUNT SELLING ...
Page: 1


  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Home
    Posts
    744

    Default

    omg omg yay finally i can log my acc w000t lol

    Edit by Phantom:
    WE STILL AREN'T ALLOWING ACCOUNT SELLING ON KO4LIFE, UNLESS WE POST SAYING WE ARE, JUST BECAUSE K2 CHANGED THEIR WAY, DOESNT MEAN WE'LL CHANGE OURS.

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Italy
    Posts
    819

    Default

    omg im gonna check it!!!!!!! finally

  3. #3
    Call me Ghosty Senior Member SuperGhost's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    1,913

    Default

    Please be advised that you'll need your Secret Answers in order to change the location.


  4. #4
    Banned
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Peru
    Posts
    2,020

    Default

    Wooooooooooot, finally! im so happy!

    Oh wait, i just quit KO, meh =[

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1,195

    Default

    re-enable account selling now? >.>

  6. #6
    Lioncet
    Guest

    Default

    how many times can you do it per month?

  7. #7
    Doooh Senior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Brazil
    Posts
    152

    Default

    woot

    Finally...

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    ....
    Posts
    1,007

    Default

    how many times can you do it per month?[/b]
    nonprem=1
    prem=3

  9. #9
    kamikadzeee
    Guest

    Default

    lol they made limits for changing country

    re-enable account selling :P

  10. #10
    Senior Member Helseth's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,259

    Default

    gogogo babashoppers...

  11. #11
    Da Camel Senior Member Killing spree's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,078

    Default

    is selling accounts gonne be enabled now?
    hope so

  12. #12
    Mezmerize
    Guest

    Default

    I just wanted to see how it works, and everytime i try to change the region im getting some random question that is not the one of my 3 secret questions. Seems weird to me.

  13. #13
    Bialla
    Guest

    Default

    I just wanted to see how it works, and everytime i try to change the region im getting some random question that is not the one of my 3 secret questions. Seems wierd to me.[/b]
    i changed it and it was 1 of mine 3 sq.........thoe u cant actually choose countrie. It automaticly update to the countrie ip that u press change on :P

  14. #14
    lHoRuSl
    Guest

    Default

    great , now i go pc my accont xD

  15. #15
    Boyce
    Guest

    Default

    How does it work?

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •