Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

ko4life v2

This is a discussion on ko4life v2 within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; is v2 gonna be implemented today, when i tried to go here it showed me the new ko4life v2 main ...
Page: 1


  1. #1
    SLeePMoDe
    Guest

    Default ko4life v2

    is v2 gonna be implemented today, when i tried to go here it showed me the new ko4life v2 main page menu or w/e, but i couldnt log in or do anything. i hope its coming soon

  2. #2
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    need to wait for a certin someone to allow a change on the ftp

  3. #3
    SLeePMoDe
    Guest

    Default


  4. #4
    Community Nazı Senior Member schrotti's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    nazıland
    Posts
    3,482

    Default

    and ur trying to say what by showing us this screen?
    as phantom said, they have to wait for devile to get the ftp acsess i guess, to actually move over the db and stuff :P

  5. #5
    SLeePMoDe
    Guest

    Default

    i was just showin it, not trying to prove anything

  6. #6
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    Originally posted by schrotti
    and ur trying to say what by showing us this screen?
    as phantom said, they have to wait for devile to get the ftp acsess i guess, to actually move over the db and stuff :P
    either Devile to get it, or Tez to change it

  7. #7
    Community Nazı Senior Member schrotti's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    nazıland
    Posts
    3,482

    Default

    Tez is to dumb for that xD :wub:

    and the burrito men is never online

  8. #8
    h4x0r Admin Devile's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2,545

    Default

    I need to do what?

  9. #9
    SLeePMoDe
    Guest

    Default

    yaya devile is here

  10. #10
    h4x0r Admin Devile's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2,545

    Default

    was ...

    PS: just pm my assistant (festo) with whatever u need ...

  11. #11
    Protoss Arbiter Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    California
    Posts
    2,296

    Default

    oops :x
    It's not supposed to do that yet! :

  12. #12
    Senior Member festo's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    2,820

    Default

    Assistant PFFTT!!!!!!!! Im waiting for tez to change something on the hosting he said something about me gettin on knees , didnt get what he was on about tho B)

  13. #13
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    NJ, USA & India
    Posts
    4,357

    Default

    Originally posted by schrotti
    Tez is to dumb for that xD *:wub:

    and the burrito men is never online
    hmm dumb really <_<

    iq = 161 and i do money not IT so dumb in IT yes in finance NO :lol:
    :wub:

  14. #14
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    NJ, USA & India
    Posts
    4,357

    Default

    Originally posted by Festo
    Assistant PFFTT!!!!!!!! Im waiting for tez to change something on the hosting he said something about me gettin on knees , didnt get what he was on about tho *B)
    u know what i meant and i wont do it until ur on ur knees doing, uh, u know, wait let me show u......come down here


    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  15. #15
    Senior Member festo's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    2,820

    Default

    Only if u do the job i did today! Lightin walkway in a plate mill attaching a camera to it to view the plate output. This walkway is 250ft up and its about as steady as ali. Lets say i almost needed a new pair of pants

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •