Results 1 to 14 of 14

link ko account to g1

This is a discussion on link ko account to g1 within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; hello, i entered my kol and clicked to link my account to g1 system,it gave me a serial number which ...
Page: 1


  1. #1
    Banned
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Europe GR
    Posts
    115

    Default

    hello,

    i entered my kol and clicked to link my account to g1 system,it gave me a serial number which i dont know where to use...
    any help?

    Ps: i tried on g1 homepage already,thank you!

  2. #2
    lime
    Guest

    Default

    best way to do it is follow the link from inside the PUS as it auto sets up your username to be tied in with your char.

  3. #3
    HastaLaVista
    Guest

    Default

    best way to do it is follow the link from inside the PUS as it auto sets up your username to be tied in with your char.[/b]
    Ye it just works if u do it like this.

    But here if u need it:

    http://img517.imageshack.us/my.php?image=ko4lifeqn5.jpg

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    US, PHILADELPHIA!
    Posts
    613

    Default

    nah u need to go KOL on knightonlineworld.com there will be Link Code.. u copy it and put in g1 acc

  5. #5
    HastaLaVista
    Guest

    Default

    nah u need to go KOL on knightonlineworld.com there will be Link Code.. u copy it and put in g1 acc[/b]
    lol?

    Read again what he wrote.
    He already has the Code......

  6. #6
    Senior Member Cammy's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Scotland, Aberdeen
    Posts
    1,296

    Default

    When is this event?

  7. #7
    lime
    Guest

    Default

    saturday mate

  8. #8
    Senior Member Cammy's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Scotland, Aberdeen
    Posts
    1,296

    Default

    Better get on it then

  9. #9
    Senior Member Private's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Michigan
    Posts
    3,342

    Default

    is there a limit ????? if i go make new account and do this g1 shit will i be able to register for sure no problems ??

  10. #10
    HastaLaVista
    Guest

    Default

    is there a limit ????? if i go make new account and do this g1 shit will i be able to register for sure no problems ??[/b]

    In another Topic someone with Bronze couldnt log. So maybe without Plat,Gold;,Silver its impossible.

  11. #11
    Senior Member Cammy's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Scotland, Aberdeen
    Posts
    1,296

    Default

    Linus said this to me:

    The server doesn't discriminate between paid and free premium. You also have to be level 50.

  12. #12
    Senior Member PRick's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    where you're not.
    Posts
    602

    Default

    In another Topic someone with Bronze couldnt log. So maybe without Plat,Gold;,Silver its impossible.[/b]
    im bronze
    worked for me

  13. #13
    Senior Member Cammy's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Scotland, Aberdeen
    Posts
    1,296

    Default

    login to your g1 account (click the top right g1 icon when on the knight online world website)

    Login to your g1 account there

    List accounts for Knight Online (it shows you your linked accounts for all of k2's games)

    Add existing account.

    add password and ID

    Log into knightonlineworld.com and login to your account you wish to use - on the homepage click get g1 code.

    put in answer asked by security question.

    Copy Code and put it in the code area on the G1 website where you are adding the account.

    YOU MUST be logged off on knight online for it to work.

    YOU MUST be level 50+ to get into the server.

    YOU MUST be atleast bronze premium.

    I wrote this as fast as i could.

    Hope it helps.

  14. #14
    Banned
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Europe GR
    Posts
    115

    Default

    i did it right after the second reply..sry i didnt informed and thanx for the help guys ^^

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •