Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 52

LOGIN PROBLEMS

This is a discussion on LOGIN PROBLEMS within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; First of all we had the problem.. DC when press start on charachter like most of us got.. already a ...
Page: 1


  1. #1
    Banned
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    453

    Default

    First of all we had the problem.. DC when press start on charachter like most of us got.. already a post about this also..


    Then this morning for me it openend again and i was able to log, then after 2 hours play i suddenly got dced without lags .. i never dc.. then..


    ACCOUNT IN USE BUGGG...


    CANT K2 STOP BUGGING? ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.. not able to log for almost 24hours now.. wo pays for this day of premium? AWESOME!

  2. #2
    Ignore Me Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    AP Whore House
    Posts
    1,873

    Default

    Is anyone online?

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    cardboard box
    Posts
    284

    Default

    yeah there are people online , i logged one of my others
    and i got in no problem idk what the hell is going on
    and imagine you login and your whole char is whiped
    "k2'd"
    oh sorry we just did a 3 month roll back because we where bored stuffing around so everyone is lvl 1 again
    Goodluck and happy playing everyone !

  4. #4
    Ignore Me Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    AP Whore House
    Posts
    1,873

    Default

    I've tried 2 computers and 2 internets. restart computer/modems/flush DNS.

    All I get is "Checking verion and prepairing to Launch Game"

    followed by "Login Server Connection failed! Please retry connecting!"

    Thanks for the reply anyway,



  5. #5
    Wiggle
    Guest

    Default

    I am getting the same as ashet grrrrrrrrrrrrrrrr KODB says servers are down, KOK says servers are up but the number online has not changed for A1 almost all day zzzzzzz something is broke bigtime

  6. #6
    Ignore Me Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    AP Whore House
    Posts
    1,873

    Default

    The answer is in another thread.

    You have a file called "Server.ini"
    And a line saying IP0=login.knightonlineworld.com
    that needs to say IP0=kologin.knightonlineworld.com

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    104

    Default

    i have same bug ..

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    cardboard box
    Posts
    284

    Default

    already had that in my serve.ini file
    didnt help me but maybe helps others

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    104

    Default

    it didnt help me too >.<

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    453

    Default

    stil my account is in use and bugggggeeed

  11. #11
    Senior Member biliboy's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Germany
    Posts
    443

    Default

    same here

  12. #12
    Senior Member Nostyle's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,276

    Default

    Account in use, its been like this for the past 20 hours..

  13. #13
    Senior Member Blanquita's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Carnac West
    Posts
    837

    Default

    I have same problem h34r:

  14. #14
    xCrippleDx
    Guest

    Default

    stuck in login screen after relogging from ionia2, account is currently in use blablabla :/
    gave it a few hours rest but still having the problem, any fix/tips/info?

  15. #15
    Steven Senior Member doomdudenoob's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    422

    Default

    same prob

Page 1 of 4 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •