Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Lupine failed

This is a discussion on Lupine failed within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Is it just me or its general?i pked abit on A2 few min ago,and even tho i didnt had the ...
Page: 1


  1. #1
    EndOfStory
    Guest

    Default

    Is it just me or its general?i pked abit on A2 few min ago,and even tho i didnt had the message" Lupine eyes failed" it still failed..Didnt worked every damn time i tried!

    Greets

  2. #2
    Banned
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Ft. Gordon GA.
    Posts
    5,690

    Default

    Just logged a2 and it works fine.

  3. #3
    mrmagic2008
    Guest

    Default

    maybe you were bugged, like how sometimes a priest can't give you buff

  4. #4
    Senior Member Cat^'s Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Poland/Sttetin aka Szczecin
    Posts
    1,046

  5. #5
    u jelly aviv Senior Member Josh's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    3,314

    Default

    Strange, maybe it just bugged and a party member had it on

  6. #6
    Senior Member VictoryAkara's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Florida
    Posts
    2,361

    Default

    Simple


  7. #7
    Senior Member Cat^'s Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Poland/Sttetin aka Szczecin
    Posts
    1,046

    Default

    is not edited want KSC ?

  8. #8
    EndOfStory
    Guest

    Default

    Nope,as ussual,i was pk alone...logged on A2 again few min ago,same problem...i hate seeing LF and wolf all around me out of nowhere lol :lol:

    Greets

  9. #9
    Senior Member VictoryAkara's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Florida
    Posts
    2,361

    Default

    is not edited want KSC ?[/b]
    I was kidding lol - But it proves a fact. xD

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    529

    Default

    double lupine is common, I got sometimes that... I dunno why :lol:

  11. #11
    Senior Member Rad_Archer's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    The Cold Water - Santa Cruz
    Posts
    3,058

    Default

    Just some odd bug...

  12. #12
    MageOfHonor
    Guest

    Default

    Does this bug have any added benefit?

    I had it happen the other day, I had dual lupine. I didn't pay attention to if the lupine was even working or not.

  13. #13
    Senior Member Blast_Radius's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    559

    Default

    I think it happens when you have one rogue in your party with lupine, then you invite another rogue out of the party who has lupine on as well. Then theres no choice but to allow two lupines simultaneously?

    Either that or they both put lupine on at the EXACT same time.

  14. #14
    Banned
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Near table
    Posts
    966

    Default

    thats happen when you are in party and when another rogue use lupine

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    your TV
    Posts
    5,497

    Default

    you see stealthed rogues much better with 5 lupines instead of 1. simple math.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •