Page 5 of 21 FirstFirst 12345678915 ... LastLast
Results 61 to 75 of 307

Moradon: The Resurrection...

This is a discussion on Moradon: The Resurrection... within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; any1 know how long will be servers down?from now?...
Page: 5


  1. #61
    AaronNoriss
    Guest

    Default

    any1 know how long will be servers down?from now?

  2. #62
    Jason269
    Guest

    Default

    u dont need to download the client.. you go to the offical website, download the game again, unistall ko from your PC, install this client that you just downloaded unless you already have it on your PC... then when its installed download this patch:

    2a. full patch (1453-to-1484) from rapidshare.com or filefront.com,

    once that is installed download this,

    install "KnightOnlineSetup1453.exe" on ur HDD.

    then when you have installed that, rename laucher2 to laucher copy and paste on desktop and wait for server to go up.

  3. #63
    TwistTheKnife
    Guest

    Default

    u dont need to download the client.. you go to the offical website, download the game again, unistall ko from your PC, install this client that you just downloaded unless you already have it on your PC... then when its installed download this patch:

    2a. full patch (1453-to-1484) from rapidshare.com or filefront.com,

    once that is installed download this,

    install "KnightOnlineSetup1453.exe" on ur HDD.

    then when you have installed that, rename laucher2 to laucher copy and paste on desktop and wait for server to go up.[/b]
    Or you could do what I did: Double Click on Moradon Auto Patch 1505, walk away....

  4. #64
    Speed
    Guest

    Default

    lol u dont even need to do any of this , IF the moradon patch fails its because the directory ko is installed in is not the default one...(if u launch the patch and its all ok then it installed correctly obviously ) all u have to do is :

    start, run, regedit,hkey_local_machine, change "c:\knight online" or whatver place u have it in to "c:\program files\knight online"

    but u would probably have to move the ko folder into program files...

  5. #65
    Senior Member Spitfire's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Norway
    Posts
    646

    Default

    To me it appears that Launcher2.exe will be set as standard launcher after the first time you play KO after this new expansion.

  6. #66
    Phosgene
    Guest

    Default

    To me it appears that Launcher2.exe will be set as standard launcher after the first time you play KO after this new expansion.[/b]
    yea i hold the same opinion(kk) .
    btw the patch number is 1505 and any number beyond 1500 is not the current version of ko .

  7. #67
    BANNED FOR SCAMMING! Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Holland
    Posts
    741

    Default

    Children,just go to school,and your work, go lead a normal life untill new moradon is ready aight,


  8. #68
    Banned
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    EBU
    Posts
    273

    Default

    Launcher2.exe came automatically after I bypassed launcher the first time, kewl.[/b]
    i was like wtf where did Launcher2 go :lol:

  9. #69
    Mario
    Guest

    Default

    Yup, you can just delete Launcher.exe and rename Launcher2.exe to Launcher.exe.[/b]
    or just make a shortcut to launcher2.exe

  10. #70
    Banned
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    EBU
    Posts
    273

    Default

    Launcher2.exe came automatically after I bypassed launcher the first time, kewl.[/b]
    like i think he saying.. go in Knight Online folder and bypass Launcher.. when u get "Please execute Knight Online via the Launcher" prompt after i pressed ok Launcher2.exe automatically became Launcher and when i double clicked on Launcher (from file folder and from desktop shrtcut) the new Launcher graphic came up..

  11. #71
    Mario
    Guest

    Default

    Or you could do what I did: Double Click on Moradon Auto Patch 1505, walk away....[/b]
    cant u understand that some of ppl got KO just phisicaly on HDD ? not installed = not added to registry, so they cant just install NM patch <_< thats why i made this guide for, geez -_-

  12. #72
    the_man_slayer
    Guest

    Default

    do we need to delete the old desktop icon?

  13. #73
    oO Jc Oo
    Guest

    Default

    works fine for me mario, thx

  14. #74
    Inactive Member elsupremod's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    California
    Posts
    81

    Default

    u can dowload client from here, was 10 times faster for me

    http://www.download.com/3001-7541_4-10619920.html?idl=n

  15. #75
    Mario
    Guest

    Default

    DON&#39;T delete ANY launcher yet guys, just wait untill KO start workin and u will see which one will be used. maybe both, maybe just 1, hard to tell atm, so keep them both for now.

Page 5 of 21 FirstFirst 12345678915 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •