Page 6 of 8 FirstFirst ... 2345678 LastLast
Results 76 to 90 of 110

new patch?

This is a discussion on new patch? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; For people getting hack programs detected, just end any processes that you can, I got the APIHOOKHACK or whatever and ...
Page: 6


  1. #76
    Draconetsu
    Guest

    Default

    For people getting hack programs detected, just end any processes that you can, I got the APIHOOKHACK or whatever and it was just a process being detected. Just go alt+ctrl+del, and end all processes that you can. If you don't know which ones are safe to end, google them one by one, or google computer processes.

  2. #77
    Vendetta
    Guest

    Default

    Im getting fuking malhack shit omfg. anyone know how to fix it? ...

  3. #78
    tolgahan
    Guest

    Default

    i sold my other +6 raptor for 900M yehaaaaa: ))

  4. #79
    PriesTesS
    Guest

    Default

    5 minutes.. nothing happend... just start ko with exe file.

    hé if it keeps the cheaters out... i'm all for it.

  5. #80
    flamthrow
    Guest

    Default

    hmm only took me 5 secs to load that xtrap thingy and it launched ko no probs here

  6. #81
    Banned
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    113

    Default

    heres what i did.... dl the patch then go into kol folder and make a shortcut of knightonline.exe NOT launcher and opened ko with the shortcut and it went in just fine

  7. #82
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Kanata eh?
    Posts
    7,163

    Default

    takes me less time then HS did to update Xtrap

  8. #83
    TRiski_uNaL
    Guest

    Default

    all patches more worse old patches.

  9. #84
    oncemore
    Guest

    Default

    Downloaded both the new patch, and xtrap update in less than 10seconds, but ko won't even open now...not even in the processes list. I get as far update completed, and i press start, nothing happens. :mellow:

  10. #85
    Yun_Yuuzhan
    Guest

    Default

    Originally posted by URunFasterWithAKnifE
    welcome to your new hell....

    you thought hackshield took a long time? think again
    Uh oh..... h43r:

    I have to hardcore level tonight too. They had to do this now?! :angry:

  11. #86
    Hashimi
    Guest

    Default

    Originally posted by flamthrow
    hmm only took me 5 secs to load that xtrap thingy and it launched ko no probs here


    What he said. It took me a max of 10 seconds to get in after dl'ing the patch.

  12. #87
    justicetoall
    Guest

    Default

    am I the only one who has no any problem with it or you guys so impatient ,

  13. #88
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    TEXASSSS
    Posts
    342

    Default

    worked for me just fine...took me like 10 sec to dl the patch and like 10 secs to download the diagnosis..then the game started immediately after the diagnosis was done.

  14. #89
    IRockUSuck
    Guest

    Default




    Wtf is this -_-

  15. #90
    IRockUSuck
    Guest

    Default

    Originally posted by Mario+--><div class='quotetop'>QUOTE(Mario)</div>
    when KO finaly will start.... its closin after 3seconds every time... gimme money for my premium ^@()^%[email protected]!^%

    <!--QuoteBegin-Morrr
    I cant download Patch and FTP server dont work <_< *Can someone upload this patch on RapidShare??? ^_^
    i did some magic, and here u got:
    http://img98.imageshack.us/img98/5300/patch13309qh.jpg
    right ckick on it, and "save as..."[/b]

    :wub: :wub: love u bro

Page 6 of 8 FirstFirst ... 2345678 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •