Results 1 to 14 of 14

For non prem users

This is a discussion on For non prem users within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; when u try to to log into server that's doing to u "non prem not.." and then dc? or it's ...
Page: 1


  1. #1
    sophiem
    Guest

    Default For non prem users

    when u try to to log into server that's doing to u "non prem not.." and then dc? or it's just me:?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Israel
    Posts
    875

    Default

    not only u.

  3. #3
    sophiem
    Guest

    Default

    here is a pic ;


  4. #4
    u jelly aviv Senior Member Josh's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    3,314

    Default

    Spam both ur enters whne message is gona apeear and it gets rid of it fast enouhg to do it again

  5. #5
    Fluffy
    Guest

    Default

    Im used to it :lol:
    But i just get 3-5 dcs in a row then i can get it :rollseyes:

  6. #6
    Joab Senior Member Yoav's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Everywhere
    Posts
    516

    Default

    OMFG
    FUCK K2!!!!! FUCK THEM GOD DAMMIT

  7. #7
    Evergrace
    Guest

    Default

    Just spam Both enter keys as JoshTehPwner said. Works for me.

  8. #8
    Senior Member jensken's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    -O.o-Belgium-o.O- ^_^
    Posts
    862

    Default

    i have the same. it's normal when non premium but after2or 4 times i get in , it's better then old version, i had to press ennter for like 30min or more sometimes

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    134

    Default

    its not better because after u confirm the dc, u start getting login server failed and the accuont is already in use after 1 or 2 dc's, k2 are becoming bigger idiots every day

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    448

    Default

    when i spam both enter keys i just dc to my desktop faster

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    134

    Default

    Originally posted by ballzy
    when i spam both enter keys i just dc to my desktop faster
    same here

  12. #12
    tolgahan
    Guest

    Default

    spam it using mouse click on "connect" not with enter.Enter is too late for this time n there is not any confirm icon on non"premium msg

  13. #13
    trbwn
    Guest

    Default

    Originally posted by wonder
    k2 are becoming bigger idiots every day

    +624672472472


    1st they dont let me buy prem. and now they dont let me play...

    :angry:

  14. #14
    tolgahan
    Guest

    Default

    try what i said.
    its working when u spam login.
    at first spam as fast as u can.
    after 15-20 click try to make the time longer(time is between two clicks here )
    next time longer,next time more longer
    its working.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •