Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Server Status Page

This is a discussion on Server Status Page within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Quick question on this page, are the lists of IPs on the right side a list of the login server ...
Page: 1


  1. #1
    SuperRajiv The Spasian ResserGD's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    2,500

    Default

    Quick question

    on this page, are the lists of IPs on the right side a list of the login server IPs?

    thx

  2. #2
    Senior Member Chemical's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3,127

    Default

    Yes.

  3. #3
    SuperRajiv The Spasian ResserGD's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    2,500

    Default

    Thx...

    so if i made my server.ini file look like this, would it be correct or noooot?

    [Server]
    Count=13
    IP0=207.38.30.52
    IP1=207.38.30.53
    IP2=207.38.30.55
    IP3=207.38.30.58
    IP4=207.38.30.61
    IP5=207.38.30.62
    IP6=207.38.30.64
    IP7=207.38.30.67
    IP8=207.38.30.68
    IP9=207.38.30.70
    IP10=207.38.30.71
    IP11=207.38.30.73
    IP12=207.38.30.74
    IP13=login.knightonlineworld.com


    [Version]
    Files=1474

    [Join]
    Registration site=http://www.knightonlineworld.com/joinus.asp


    btw long time no c =] ur still a gg trader on my sig

  4. #4
    Athilias
    Guest

    Default

    I've just done a trace route of login.knightonlineworld.com and the IP address is 64.20.33.4 :S

  5. #5
    h4x0r Admin Devile's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    2,545

    Default

    Try:

    nslookup login.knightonlineworld.com

    and u will see all the IPs associated to that name. It will randomly point u to any of those via a "round robin" balancing. Told K2 to add a LOAD BALANCER so there's a real balance between the login servers and users actually get served by the one that has less load, instead of just randomly. U can even end up pointing to a login server that is down and u wouldnt be able to play at all. A real load balancer fixes this situation and no matter how many are down, u can still connect as long as 1 is up.

    But I'm sure K2 knows a lot more about IT than me

    PD: I only see 1 IP as login server now: 207.38.30.10. Not sure if they screwed the DNS, they reduced the number of logins or they finally added a load balancer.

  6. #6
    Athilias
    Guest

    Default

    Oooops, I mispelt "world" in my original trace route which is why I got a duff IP address.

    Sorry

  7. #7
    Senior Member C4pt4iN's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,552

    Default

    so if i made my server.ini file look like this, would it be correct or noooot?[/b]
    Count=14

  8. #8
    Senior Member Chemical's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3,127

    Default

    well, did it work resser? :x
    cause it did for me

  9. #9
    Ayman4u
    Guest

    Default

    well, did it work resser? :x
    cause it did for me [/b]
    so you can log in right now?

  10. #10
    Senior Member Chemical's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3,127

    Default

    yes.

  11. #11
    Ayman4u
    Guest

    Default

    yes i am in

    Edit : then lag , dc Deaaaaaaaaaaaaaaaaaad

    and servers down now

  12. #12
    SuperRajiv The Spasian ResserGD's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    2,500

    Default

    indeed.. i just got 80% on me level 45 sin

    now servers down :/

  13. #13
    Senior Member Chemical's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3,127

    Default

    yeah, that method does work. But now the servers are down :/

  14. #14
    Ayman4u
    Guest

    Default

    Dear Knight Online Players,

    We would like to inform you that we are anticipating server stability issues throughout the day. We thank you for your continued patience.

    ~Knight Online team

    -_- servers keep coming offline/online and many dcs:S -_-

  15. #15
    Silvermage18
    Guest

    Default

    i was on for 1 minute dsced 2 hour later 4 minute dsced we better get premium back

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •