Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
Like Tree2Likes

Servers up ( new launcher , new patch)

This is a discussion on Servers up ( new launcher , new patch) within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Do u launch the game by the old one?? Or any1 try witj the new one... I downloaded 2 days ...
Page: 2


  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    54

    Default

    Do u launch the game by the old one?? Or any1 try witj the new one... I downloaded 2 days ago the new launcher in mgame page

  2. #17
    Senior Member 4YouNoHealStupiD's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    857

    Default

    Quote Originally Posted by Krum View Post
    Do u launch the game by the old one?? Or any1 try witj the new one... I downloaded 2 days ago the new launcher in mgame page
    nope , the new client from mgame website

  3. #18
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,648

    Default

    so nothing after all... not even euko's client

    sad

  4. #19
    Senior Member Noct's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    72

    Default

    The old client launcher works too (or at least it worked for me). I just opened it up and it downloaded the new patches on its own and then I was able to log on without any problems.

  5. #20
    Senior Member mythlost's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    USA
    Posts
    1,023

    Default

    was there any rollback?

  6. #21
    Thug Life Baybbeehhh! Senior Member SizzleMyNizzle's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    California Love
    Posts
    469

    Default

    didn't lose anything gg

  7. #22
    Senior Member domey's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    275

    Default

    if u check out the notice this is what it said.

    Dear Knight Online World Community,



    Welcome to MGame’s Knight Online World.

    We’ll do our best to provide a fun and exciting gaming environment for our Knight Online World players. Below you will find our responses to questions that we anticipate players may have.



    1. POWER UP STORE
    Power Up Store is NOT available at this time. We’re still working on this and we predict that PUS will be ready in about 12 hours.



    2. MY ACCOUNT
    Your GamersFirst login credentials will stay the same at gamersfirst.com. You can also use the same credentials to access your Knight Online World account with us (::: Welcome to MGame !! Welcome players! :::). However, if you change your password with us, your new password will ONLY work on our website.



    3. MY KNIGHT CASH
    The exact amount will be present when you log into the game with us.



    4. Please note that depending on your region, the access time for the new KnightOnlineWorld website varies.



    We look forward to continuing to see you in Knight Online World, and for any other inquiries that you might have, please submit a ticket to our support team.



    Thank you for your support for Knight Online World.



    Sincerely,



    Mgame.

  8. #23
    Senior Member Bathory's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    USA
    Posts
    280

    Default

    I logged to check it out. Everything was the same except no personal shield.

  9. #24
    Senior Member domey's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    275

    Default

    im pretty sure there's still not done on the server maintenance yet and they just made the server live so people can stop complaining and mailing them when the server will be back up. Since PUS is not yet even done but PUS has a new window and looks awesome :P mgame style. and yes most people have no shield and reported some lost +10s and +3s also.

  10. #25
    Banned Regular Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Canada
    Posts
    66

    Default

    ofc they are not done. the PUS still in maintenance and 90% of the shield are gone.

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    70

    Default

    i lost 100 hours exp prem???

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    54

    Default

    now im getting dc when i log.. any1 more too???

    and well i'm peacefull cuz my baal stays in my hands xD but i lose my personal shield and my HP shield...

    well just wait xD

  13. #28
    Senior Member domey's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    275

    Default

    Dear Knight Online World Community,



    The game server will be down to resolve some of the systematic issues were experiencing.

    Thank you for your patience and understanding.



    Sincerely,



    MGame

  14. #29
    Amuse me Moderator razor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    7,648

    Default

    is the mgame website all messed up for anyone else..?

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    California
    Posts
    72

    Default

    Quote Originally Posted by razor View Post
    is the mgame website all messed up for anyone else..?
    messed up for me. I've no idea where everyone is getting their info from. I downloaded the new patch and when i select the server its saying "failed logging into ares server (10061)". anyone else getting this error message, or know how to fix the problem?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. bought new pc, and launcher doesnt patch automatic
    By Lerwaaah in forum Tech Support
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-2011, 05:13 PM
  2. Replies: 9
    Last Post: 02-24-2007, 08:48 AM
  3. a New Launcher
    By lvl50no0b in forum Media
    Replies: 38
    Last Post: 05-16-2006, 01:42 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •