Results 1 to 12 of 12

skillbar reg edit thingy....

This is a discussion on skillbar reg edit thingy.... within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; hey.... could anyone find that old topic with the post on how to save your skillbars with the reg edit... ...
Page: 1


  1. #1
    /quit Senior Member klkl's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Osijek, Croatia
    Posts
    1,703

    Default skillbar reg edit thingy....

    hey....
    could anyone find that old topic with the post on how to save your skillbars with the reg edit... i tired but couldn't find it...
    would be greatfull....
    tnx

  2. #2
    Senior Member Nostyle's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    1,276

    Default

    If I have it good, this function does not work anymore.

  3. #3
    /quit Senior Member klkl's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Osijek, Croatia
    Posts
    1,703

    Default

    well that sucks -.- :/

  4. #4
    Senior Member Helseth's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,259

    Default

    doesn't save skill bar for u?

  5. #5
    Senior Member Maestro_CW's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    63

    Default

    this function doesnt work ages ago like I heard

  6. #6
    iso148
    Guest

    Default

    want to leave the game with friends, or friends who want to help me with an account if you have friends Manes, please give me the account level you can find me or get 50-55 Manes
    In the meantime I want to ask something else in the game today is said to exp How do you know where is he
    Take a special message from me, please

  7. #7
    Da Camel Senior Member Killing spree's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    2,078

    Default

    Quote Originally Posted by iso148 View Post
    want to leave the game with friends, or friends who want to help me with an account if you have friends Manes, please give me the account level you can find me or get 50-55 Manes
    In the meantime I want to ask something else in the game today is said to exp How do you know where is he
    Take a special message from me, please
    Gogo get your 50 posts!
    btw your text doesn't even make sense.

  8. #8
    Senior Member gerydeft's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    439

    Default

    the skillbar is loaded from the server on usko

  9. #9
    Promise Less, Do More Senior Member Danny's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    ישראל - In: New York
    Posts
    3,575

    Default

    Log on to the server you want to save your skill bar to as you will have to save it to each server you'd like your skill bar to load, per character, not account. Stay in game as you do the following directions;

    Start>Run>REGEDIT>HKEY_LOCAL_MACHINE>Software>Knig ht Online>Look for your KO account ID name followed by the server you are currently online on (server 1, 2, etc) and followed by _1, _2 or _0. (for example, "Danny123456_ARES1_0" = middle char of the account danny123456 of server ares1)

    _0 = Middle char on account
    _1 = Left char on account
    _2 = Right char on account

    When you find the right one, right click it and click "Permissions"
    Then click Advanced>Add>Advanced>Find Now>The username you registered to your Windows (for example if I named my computer "DANNY"), there should be 1 head icon beside that user name (not two)>Then click OK and OK again>A new window should open up and check in Deny from Set Value>Click Apply, Yes and click OK until you can close the Registry Editor.

    Log off the game normally, some people tp to moradon to make sure it saves but it's unnecessary. When you or your sharer relog, your skill bars will be saved to your computers and no more needing to remake them everytime you log on...

    PS - My directions apply to windows xp as that is what I use... gl
    edit: yes it does still work, i've been using it for years

  10. #10
    Senior Member Draven's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Hell
    Posts
    1,179

    Default

    still works, danny just hooked u up good


    think at KODB is another version in Vista. thats what i use....

  11. #11
    SuePlusTwo
    Guest

    Default

    if the skill bar doesnot get saved with you
    re arrange ur bar
    then alt+f4 and then click exit
    donot use task manager to close game or restart pc after finishing playing or shutdown it
    just close game the right way and ur skill bar is saved

  12. #12
    /quit Senior Member klkl's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Osijek, Croatia
    Posts
    1,703

    Default

    @danny
    tnx just what i was looking for

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •