Results 1 to 4 of 4

some weird bug at [usko]

This is a discussion on some weird bug at [usko] within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; I cant put some items into merchant, while other ones I can. Then I change price of item to 1 ...
Page: 1


  1. #1
    Ancient Tribesman Moderator Darken's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    In deep d4rk forest, with thick mists is something valuable hidden.The Village of Golden Tribesman
    Posts
    1,311

    Default some weird bug at [usko]

    I cant put some items into merchant, while other ones I can. Then I change price of item to 1 coin and it works..
    Then I relog and I can put those that didnt work before work now, and those that did work now they dont >_>


    I had same crap at Titan before. I dont know if its just me, or if its those merchant blockers or wtf is it ..

    Any has it too?

  2. #2
    Senior Member MySexualIntention's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Nerf Master Suck Town
    Posts
    963

    Default

    Last time that happened to me the items got grayed out and marked as dupes, have a ticket ready or stop messing with them for now.

  3. #3
    Ancient Tribesman Moderator Darken's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    In deep d4rk forest, with thick mists is something valuable hidden.The Village of Golden Tribesman
    Posts
    1,311

    Default

    nah this is something different, nothing gets grayed out, items can be used just cant be put into merchant, but relog helps

  4. #4
    Senior Member HarryBols's Avatar
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    102

    Default

    Quote Originally Posted by Darken View Post
    nah this is something different, nothing gets grayed out, items can be used just cant be put into merchant, but relog helps
    Maybe ntt are pissed with amount of gbs you resell :P

Similar Threads

  1. Some weird rolback
    By HsK in forum General Chat
    Replies: 16
    Last Post: 03-10-2007, 05:59 PM
  2. Hm weird bug , -400m on my inv
    By tjokis in forum General Chat
    Replies: 6
    Last Post: 01-27-2007, 04:15 AM
  3. Screenshots BUG in USKO
    By Mazlik in forum Media
    Replies: 2
    Last Post: 11-05-2006, 01:44 PM
  4. mhmh some kinda bug ? :D
    By tompsu in forum Media
    Replies: 2
    Last Post: 08-31-2006, 05:47 PM
  5. Some New Bug Or Smthing?
    By Notorious in forum General Chat
    Replies: 11
    Last Post: 07-07-2006, 02:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •