Results 1 to 8 of 8

Two problems after last maintence

This is a discussion on Two problems after last maintence within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Guys after the last maintence with the new update,i notice 2 things... 1 : im getting little bit less exp ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member BaanNekTharious's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    439

    Question Two problems after last maintence

    Guys after the last maintence with the new update,i notice 2 things...

    1 : im getting little bit less exp than i was getting before (same people in party same lvl and getting 30-35k less than before)

    2: can't login into the website its says FAILED everytime,tried different accounts...


    Anyone else having this issue? Thanks.


    Kind Regards BaanNekTharious

  2. #2
    Senior Member regiss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Poland
    Posts
    3,506

    Default

    agree on the 2 (even reseted one pwasword ). didint checked 1.st.

  3. #3
    Senior Member BaanNekTharious's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    439

    Default

    i was getting 130-135k in paramun after the last patch im getting 105k now lost about 30k very weird and the website problem rest of my clan can log fine just i cant... idk what happen

  4. #4
    Senior Member regiss's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Poland
    Posts
    3,506

    Default

    Quote Originally Posted by BaanNekTharious View Post
    i was getting 130-135k in paramun after the last patch im getting 105k now lost about 30k very weird and the website problem rest of my clan can log fine just i cant... idk what happen

    strange i can log on phone xD

  5. #5
    Senior Member BaanNekTharious's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    439

    Default

    weird tried my iphone cant log too...

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    314

    Default

    Quote Originally Posted by BaanNekTharious View Post
    weird tried my iphone cant log too...
    that's cuz iphones suck.. anyway website works fine for me.. try to clear your cookies/temp internet files etc

  7. #7
    Senior Member BaanNekTharious's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    439

    Default

    yea iphone sucks thats why steve jobs was poor before he die,nice tought champz cya ^^

  8. #8
    Senior Member BaanNekTharious's Avatar
    Join Date
    May 2012
    Location
    Brazil
    Posts
    439

    Default

    its working for me now regiss ,what about you ?

Similar Threads

  1. 66 SIN FOR SALE AFTER LAST VID IS DONE
    By Squall in forum Ares
    Replies: 6
    Last Post: 11-23-2006, 08:12 PM
  2. Anyone else getting this after last patch?
    By OohYouTouchedMyTraLa in forum General Chat
    Replies: 11
    Last Post: 06-01-2006, 04:01 PM
  3. Problems after latest patch
    By Cava in forum General Chat
    Replies: 31
    Last Post: 03-25-2006, 12:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •