Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

THE ULTIMATE KO XTRP FIX

This is a discussion on THE ULTIMATE KO XTRP FIX within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Well after a couple days of searching i learned that instead of just using one thing to fix xtrap i ...
Page: 1


  1. #1
    omegaangel
    Guest

    Default

    Well after a couple days of searching i learned that instead of just using one thing to fix xtrap i used 3 seperate fixes i learned together to form the ultimate xtrap fix =D

    so this what your gonna have to do first

    1. Open up your Knight Online folder. Usually it's in My Computer, C:, Program Files, Knight Online. Mine is a little different.



    2. Create a shortcut on your desktop to the KnightOnLine.exe. Draging the file with right click to your desktop, then clicking "Create Shortcut Here" is the method I use.

    3. Right click the shortcut and click "Properties". You should see a window like this:



    4. On the "Target:" line, add the text " USAKnightOnline" without quotes, after the last quote. Notice the space before the U.





    *********************
    ok now that youve done that go to your knight online folder one more time

    Once your in there click on the XTRAP folder once your inside there delete all things inside there so that your xtrap folder is empty

    now that youve done that u can play the game well yes you should be able to but if not do this also

    go to run



    then type cmd and once your in there type ipconfig /flushdns

    also if your xtrap stalls up again just delete the xtrap files again and do ipconfig /flushdns

    AND if this doesn't work for you well then all i can say is fuck k2 network =D

  2. #2
    RiseAgainst_
    Guest

    Default

    Thats how i log ^^

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Ft. Gordon GA.
    Posts
    5,690

    Default

    men..xtrap bypass

  4. #4
    Senior Member giga's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    The Win
    Posts
    5,845

    Default

    all it does is bypass the launcher

    and vandy, its illegal n00b

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    136

    Default

    =] trying... but what's that on your YouTube... :wub:

  6. #6
    Banned
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Ft. Gordon GA.
    Posts
    5,690

    Default

    might be illegal but you want to play or not ? your wasting your premium days trying to get in while im playing so happly

  7. #7
    OzZzZzZz
    Guest

    Default

    its just a launcher bypass

  8. #8
    HsK
    Guest

    Default

    not works

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Holland
    Posts
    50

    Default

    this is on kodb too

  10. #10
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    GO BACK TO AFRICAAAAAAAAAAAAAAAA
    Posts
    180

    Default

    I was on. Server's dwn now.

  11. #11
    MillionVoices
    Guest

    Default

    its just a launcher bypass nothing else.

  12. #12
    Senior Member T_knight's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Israel
    Posts
    159

    Default

    did everything and xtrap still comes up and freezes..

  13. #13
    DonEfyrion
    Guest

    Default

    Dont work for me, I cant put the USAKnightOnline behind it...

  14. #14
    Unvergleich
    Guest

    Default

    yeah i can get past the launcher but then damn x-crap gets frozen.

  15. #15
    Senior Member Sand's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    137

    Default

    yahhhhhhhhhhhh also doesnt work....

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •