Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22

Vista will not work with KO

This is a discussion on Vista will not work with KO within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; ali189 has vista and it works :unsure:[/b] Rofl Ali1989 but call me Kaan ffs.... I got Fiesta its the same ...
Page: 2


  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Germany(have turkish blood in me)
    Posts
    1,576

    Default

    ali189 has vista and it works :unsure:[/b]
    Rofl Ali1989 but call me Kaan ffs....
    I got Fiesta its the same like Vista just its 4months old....
    Its better than Xp and linux i just nd windows movie maker for make my own video....
    And its fucking better than Vista....i got the same 3-D shit...its annoying...I turnt all off.
    And i can play everything i want....and programs like Msn,Mozille firefox,winamp etc. are already installed when i install Fiesta...
    Like the sound card and graphic card>< earlier i had to look for a fucking program for my Geforce Fx9400 now its np prblem ><
    And it has "Suround options" ... Xp dosnt have em...and mic option like : i can make that my voice is like baby or w/e...and many many other shit...but still programs like MineSweeper and Paint are still there...
    AND THE BEST I CAN DO W/E I WANT on "Start"

    THis for example
    I ll put tezīs pic haha

  2. #17
    Da Mod Father Senior Member Felix's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    5,965

    Default

    Kann I do love how you have a Turkish flag for your start button. Selective Turk for teh win.

    To be honest only go to Vista when your doing a PC upgrade as it does need a fairly beefy set up. I going to have to bite the bullet this years and upgrade my pc which I aint looking forwards to one bit.

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Germany(have turkish blood in me)
    Posts
    1,576

    Default

    Kann I do love how you have a Turkish flag for your start button. Selective Turk for teh win.

    To be honest only go to Vista when your doing a PC upgrade as it does need a fairly beefy set up. I going to have to bite the bullet this years and upgrade my pc which I aint looking forwards to one bit.[/b]
    Kaan
    I <3 U dan...
    But u "lied" to me...
    "lied" means u said something that u didnt make ...
    Damn i cant write english today....if u dont understand anything just pm me

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,554

    Default

    Rofl Ali1989 but call me Kaan ffs....
    I got Fiesta its the same like Vista just its 4months old....
    Its better than Xp and linux i just nd windows movie maker for make my own video....
    And its fucking better than Vista....i got the same 3-D shit...its annoying...I turnt all off.
    And i can play everything i want....and programs like Msn,Mozille firefox,winamp etc. are already installed when i install Fiesta...
    Like the sound card and graphic card>< earlier i had to look for a fucking program for my Geforce Fx9400 now its np prblem ><
    And it has "Suround options" ... Xp dosnt have em...and mic option like : i can make that my voice is like baby or w/e...and many many other shit...but still programs like MineSweeper and Paint are still there...
    AND THE BEST I CAN DO W/E I WANT on "Start"

    THis for example
    I ll put tezīs pic haha[/b]
    you&#39;re listening to a crap song imo

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Germany(have turkish blood in me)
    Posts
    1,576

    Default

    you&#39;re listening to a crap song imo[/b]
    Its not ur problem

  6. #21
    Da Mod Father Senior Member Felix's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    5,965

    Default

    Your expecting a suprise from me.


    Now because you expect it , it no longer becomes a suprize.

    You now have to wait even longer

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Germany(have turkish blood in me)
    Posts
    1,576

    Default

    Your expecting a suprise from me.
    Now because you expect it , it no longer becomes a suprize.

    You now have to wait even longer[/b]
    What i ll get a surprise?
    Tbh i ment that u come back and play dies....
    Lol which surprise?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •