Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38

What computer do you use to play KO??

This is a discussion on What computer do you use to play KO?? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Originally Posted by Helseth Intel pentium 4, CPU 3.00GHz 1,25 GB of Ram 333 or 400 hz one, don't remember ...
Page: 2


  1. #16
    _.-~=FackaBitch=~-._ Senior Member Gaudior's Avatar
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Hungary
    Posts
    1,321

    Default

    Quote Originally Posted by Helseth View Post
    Intel pentium 4, CPU 3.00GHz
    1,25 GB of Ram 333 or 400 hz one, don't remember
    Ati rad 9550
    HDD 80 GB 7200 RPM
    oh and windows xp sp 2


    woot woot bitches
    oh finally someone i tought that everyone is kinda rich here

    btw my laptop:
    Dell Latitude D630
    2 GB ram
    Intel T7300 Core 2 Duo (2.0GHz, 800MHz FSB, 4MB Cache)
    Intel GMA X3100

    well it's not the best but i got it for little money and the games which i play with run on it well

  2. #17
    Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    20

    Default

    i think window 7 is the best to play with

  3. #18
    BANNED FOR SCAMMING! Senior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Switzerland
    Posts
    166

    Default

    Quote Originally Posted by AlphaBeta View Post
    yup i got same
    me too agaa.

  4. #19

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2

    Default

    Hmm i wanna buy a new laptop,

    Is a 512mb dedicated geforce or ati videocard enough for ko?

    I mean enough at big wars, like alot novas dropping and alot if people at same place..?

    Or is it smarter to buy 1gb videocard?

    My processor would be i3 or i5

  5. #20
    Senior Member Rougean's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Denmark
    Posts
    1,240

    Default

    Talking about computers, any1 knows a kickass computer for like 1k usd or less ?

  6. #21

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    2

    Default

    go Alienware dude ..

  7. #22
    flexypants
    Guest

    Default

    the stupid thing about usko, idk if if all ko's are like it. but ko is such an old game that it only uses one proceccor at the time from you pc, so for me having a quad core amd with 4 x 3,5 ghz sux, even though that should be powerfull enough. only one of them are used when i play ko. pretty dumb

  8. #23
    Inactive Member
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Mexico
    Posts
    14

    Default

    :OOOOOOOOO awesome

  9. #24
    bluespartan
    Guest

    Default

    I'm using

    Gigabyte motherboard
    4gb Corsair ddr3 ram
    i3 2.93 ghz dual core
    EVGA GeForce GTS250 1gb video card
    Antec 300 case
    Pro Dell 40gb IDE HDD
    Altec Lansing FX4021 speakers
    Logitech G15 keyboard
    Pro Dell optical mouse

    to Rougean: this cost me under 700 and plays most current games at max settings, idk about Crysis because I use XP

  10. #25
    BK Programmer Senior Member sexyswed's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Sweden
    Posts
    512

    Default

    Well i don't play ko anymore ( shame thoe since i still got my gear, but it's not worth my time right now )

    i use a Corsair PC


    12 gb ddr3
    i975 3.33GHz quad core
    Sapphire Radeon HD 5970 2GB GDDR5
    etc etc

  11. #26
    Jesus Savior! Senior Member Sp1ke's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Israel
    Posts
    278

    Default

    Windows 7 Ultimate
    AMD Black Edition 9950 Quad Core @ 3.6GHZ
    8 GB ram
    360GB HDD
    2xHD4850 Cross-Fire
    Supply Block 1000 watt

  12. #27

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    6

    Default

    this may sound stupid but,

    im not actually sure about what hardware my pc has lol.

    All i know mainly is that its 1TB hard drive and its a gaming pc lol.


  13. #28
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    USA,PA
    Posts
    441

    Default

    Cybertron Gaming PC Bult from tigerdirect

    * INTEL BLKDP55WB 1156 X16 4D3 M16 GL R MATX MOTHERBOARD
    * 2GB DDR3 1600 PC12800 HYPERX MEMORY
    * 2GB DDR3 1600 PC12800 HYPERX MEMORY
    * 2GB DDR3 1600 PC12800 HYPERX MEMORY
    * 1TB SATA2 7200RPM 32MB CACHE
    * 500GB SATA2 7200RPM 8MB CACHE
    * 500GB SATA2 7200RPM 8MB CACHE
    * DVD±RW DL 22X LIGHTSCRIBE SATA OPTICAL DRIVE
    * RADEON HD5830 1GD5 X16 2DVI HDMI DSPLPRT
    * ANTEC 1000W P4 ATX POWER SUPPLY
    * MICROSOFT WINDOWS 7 PROFESSIONAL 64 bit
    * ASUS 24" LCD WIDE SCREENMONITOR

  14. #29
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    267

    Default

    Quote Originally Posted by gerydeft View Post
    LOL Imagine loading into wars with that.

  15. #30
    sczuross
    Guest

    Default

    pentium 2 300
    geforce 2
    128 mb/ram
    hd 40 gb

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •