Page 3 of 14 FirstFirst 123456713 ... LastLast
Results 31 to 45 of 199

Why KO So Empty atm rofl?

This is a discussion on Why KO So Empty atm rofl? within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; I'm from Bosnia - Europe , and i can't login :S...
Page: 3


  1. #31
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bosnia
    Posts
    1,684

    Default

    I'm from Bosnia - Europe , and i can't login :S

  2. #32
    Ayman4u
    Guest

    Default

    My friend from poland cant log in -.-[/b]
    Myself from Egypt woke up and can't log in

  3. #33
    GG oký Senior Member NecrosS's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Russia
    Posts
    730

    Default

    thats what someone posted at ranking maybe its useful i dont understand this shit


    Asking b.root-servers.net for 80.26.38.207.in-addr.arpa PTR record:
    b.root-servers.net says to go to dill.arin.net. (zone: 207.in-addr.arpa.)
    Asking dill.arin.net. for 80.26.38.207.in-addr.arpa PTR record:
    dill.arin.net [192.35.51.32] says to go to ns3.intelenet.net. (zone: 26.38.207.in-addr.arpa.)
    Asking ns3.intelenet.net. for 80.26.38.207.in-addr.arpa PTR record: Got CNAME referral to 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. at server ns1.k2network.net. (zone 64/27.26.38.207.in-addr.arpa.) [from 216.23.176.113]
    Asking i.root-servers.net for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record:
    i.root-servers.net [192.36.148.17] says to go to figwort.ARIN.NET. (zone: 207.in-addr.arpa.)
    Asking figwort.ARIN.NET. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record:
    figwort.arin.net [192.42.93.32] says to go to ns2.intelenet.net. (zone: 26.38.207.in-addr.arpa.)
    Asking ns2.intelenet.net. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record:
    ns2.intelenet.net [207.38.45.140] says to go to ns1.k2network.net. (zone: 64/27.26.38.207.in-addr.arpa.)
    Asking ns1.k2network.net. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record: Timed out [at 207.38.26.98]. Trying again.
    Asking ns1.k2network.net. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record: Timed out [at 207.38.26.98]. Trying again.
    Asking ns1.k2network.net. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record: Timed out [at 207.38.26.98]. Trying again.
    Asking ns1.k2network.net. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record: Timed out [at 207.38.26.98]. Trying again.
    Asking ns1.k2network.net. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record: Timed out [at 207.38.26.98]. Trying again.
    Asking ns1.k2network.net. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record: Timed out [at 207.38.26.98]. Trying again.

  4. #34
    Banned Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Bosnia
    Posts
    1,684

    Default

    hmmm wtf is that

  5. #35
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    belgium (not far from simon o.O)
    Posts
    436

    Default

    i cant get in ... from belgium, europe

  6. #36
    Ayman4u
    Guest

    Default

    thats what someone posted at ranking maybe its useful i dont understand this shit
    Asking b.root-servers.net for 80.26.38.207.in-addr.arpa PTR record:
    b.root-servers.net says to go to dill.arin.net. (zone: 207.in-addr.arpa.)
    Asking dill.arin.net. for 80.26.38.207.in-addr.arpa PTR record:
    dill.arin.net [192.35.51.32] says to go to ns3.intelenet.net. (zone: 26.38.207.in-addr.arpa.)
    Asking ns3.intelenet.net. for 80.26.38.207.in-addr.arpa PTR record: Got CNAME referral to 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. at server ns1.k2network.net. (zone 64/27.26.38.207.in-addr.arpa.) [from 216.23.176.113]
    Asking i.root-servers.net for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record:
    i.root-servers.net [192.36.148.17] says to go to figwort.ARIN.NET. (zone: 207.in-addr.arpa.)
    Asking figwort.ARIN.NET. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record:
    figwort.arin.net [192.42.93.32] says to go to ns2.intelenet.net. (zone: 26.38.207.in-addr.arpa.)
    Asking ns2.intelenet.net. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record:
    ns2.intelenet.net [207.38.45.140] says to go to ns1.k2network.net. (zone: 64/27.26.38.207.in-addr.arpa.)
    Asking ns1.k2network.net. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record: Timed out [at 207.38.26.98]. Trying again.
    Asking ns1.k2network.net. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record: Timed out [at 207.38.26.98]. Trying again.
    Asking ns1.k2network.net. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record: Timed out [at 207.38.26.98]. Trying again.
    Asking ns1.k2network.net. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record: Timed out [at 207.38.26.98]. Trying again.
    Asking ns1.k2network.net. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record: Timed out [at 207.38.26.98]. Trying again.
    Asking ns1.k2network.net. for 80.64/27.26.38.207.in-addr.arpa. PTR record: Timed out [at 207.38.26.98]. Trying again.[/b]
    what it was about ? some1 pinging ?

  7. #37
    GG oký Senior Member NecrosS's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Russia
    Posts
    730

    Default

    guys its no point if u say where u from and that u can or cant login as far as i see ppl from every can connect but its something else that get blocked by k2

  8. #38
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    belgium (not far from simon o.O)
    Posts
    436

    Default

    Now just tell us what so we can fix it and get on our way :lol:

  9. #39
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Finland
    Posts
    288

    Default

    works fine for me

  10. #40
    GG oký Senior Member NecrosS's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Russia
    Posts
    730

    Default

    if i would now >.< the shit i posted above is from ranking a guy show this and said something that dsl user cant log <.< but cable works dont know what this shit means that why i hope someone here do

  11. #41
    KiNgKoNg
    Guest

    Default

    you guys are wrong .. i live in North America im blocked as well i havent been in game since there gay ass update 1474 or w/e , i tried what everyone says nothing has worked yet , closest i got to logging in was pass xtrap but then some other error popped up . so yea w/e

  12. #42
    Senior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Emirate of Dubai
    Posts
    1,747

    Default

    im cable europe, belgium and cannot login.

  13. #43
    :slayer:
    Guest

    Default

    im lovin&#39; it... ZERO a.q. in game! but server instability is gay >_< dc all the time.

  14. #44
    Senior Member C4pt4iN's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    1,552

    Default

    what it was about ? some1 pinging ?[/b]
    That seens to be a tracert command, which scans all the servers u need to connect before u can get in game. A good guess would be one of the K2&#39;s server went down, and they didnt noticed it yet. Just give them a bit time, they wont let this technical issue keep running. Trust me, this one broken server affects great amount of ppl, and no ppl to play/pay = no money = K2 starting to fix.

  15. #45
    graydeath
    Guest

    Default

    <-not cable, from australia, works xD

Page 3 of 14 FirstFirst 123456713 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •