Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30

windworce at ardream :)

This is a discussion on windworce at ardream :) within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; pfff ..... k2 and their developer make really good job ^^ P.S : Kscs are not mine !!...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member Phar0's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    München
    Posts
    525

    Default windworce at ardream :)



    pfff ..... k2 and their developer make really good job ^^
    P.S : Kscs are not mine !!
    Last edited by Phar0; 09-13-2009 at 09:12 AM.

  2. #2
    Question everything. Senior Member josri's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    The Netherlands.
    Posts
    4,766

    Default

    that oculd be possible.

    since you dont need master for that

  3. #3
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    154

    Default

    But you need to be +70.

  4. #4
    Senior Member Phar0's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    München
    Posts
    525

    Default

    u mean he did first 70 and later picked up the weapon...... but chek this picture he showed his windforce with trade and later again picked up.....

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    52

    Default

    it was only a matter of time...
    im sure its a simple Packet Program that sends shit saying he is 70 witch allows him to equip it

  6. #6
    Senior Member cizia's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Poland
    Posts
    2,929

    Default

    Quote Originally Posted by Phar0 View Post
    u mean he did first 70 and later picked up the weapon...... but chek this picture he showed his windforce with trade and later again picked up.....
    he would have to restat anyway and this requires taking off everything

  7. #7
    Senior Member Jammin's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    889

    Default

    I love how ko cheaters are no longer afraid of showing how they are cheating. Like that guy, he is not worried you will take ksc and then go to support. He has no problem showing you that there is no bug or no mistake, he is in fact 100% cheating, and he is proud of it.

  8. #8
    ಠ_ಠ Senior Member loveya's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Norway
    Posts
    1,525

    Default

    oh wow thats just so fucking awesome

  9. #9
    zrocker0404
    Guest

    Default

    man if thats possible i'd play my ardream rouge

  10. #10
    Banned
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    799

    Default

    Quote Originally Posted by Love View Post
    it was only a matter of time...
    im sure its a simple Packet Program that sends shit saying he is 70 witch allows him to equip it
    Simple? I'm sure you never worked with packets before.

    Anyways, I know some lvl 70+ that are in lvl 55-59 BDW bracket

  11. #11
    Senior Member Electr1c's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    nyc
    Posts
    317

    Default

    Quote Originally Posted by Jammin View Post
    I love how ko cheaters are no longer afraid of showing how they are cheating. Like that guy, he is not worried you will take ksc and then go to support. He has no problem showing you that there is no bug or no mistake, he is in fact 100% cheating, and he is proud of it.
    That's the quote of the day. Lolz good 1.

  12. #12
    Senior Member Gangsta1's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    796

    Default

    Well if it was possible to remove the class requirement on a chitin shell,then i don't see why they can't do it with a level requirement also...

  13. #13
    BANNED FOR SCAMMING! Senior Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    634

    Default

    dude is like the 255 stats k0xp so .. TURKS POWA' !! (no racism tough)

  14. #14
    Banned
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    257

    Default

    Quote Originally Posted by Jammin View Post
    I love how ko cheaters are no longer afraid of showing how they are cheating. Like that guy, he is not worried you will take ksc and then go to support. He has no problem showing you that there is no bug or no mistake, he is in fact 100% cheating, and he is proud of it.
    whats there to be afraid of? gm logs once every month lol and they have gm checkers can just log off

  15. #15
    Senior Member Waza's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Kuwait الكويت
    Posts
    280

    Default

    i remmber when there was tbl file wich allows you to wear shells at ardream " requires no master " lol.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •