Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19

Xtrap WTF ???? cant connect

This is a discussion on Xtrap WTF ???? cant connect within the General Chat forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; ZZZZZ 10hours ago i tried to launch KO but this fucking Xtrap didnt load ... i went out for 2-3 ...
Page: 1


  1. #1
    Senior Member Suicune's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,120

    Default Xtrap WTF ???? cant connect

    ZZZZZ 10hours ago i tried to launch KO but this fucking Xtrap didnt load ... i went out for 2-3 hours somehow KO was launched , then i dced when i pressed "connect",

    and i'm still trying to connect to this xtrap shit zzzzzzzz :angry: :angry: . i restart , did /flushdns etc but it doesnt work ....... pfffff

    what can i do ??????? :angry: :angry:

  2. #2
    TaDaaa
    Guest

    Default

    clearing cookies in IE and Firefox then restart. That worked for me yesterday. I say yesterday, because today that is not working about 50% of the time.

    So now when xcrap does go through it take about 2-3 minutes for the game to start up. Its not my rig, two days ago my comp was blazing through the startup in like 10 seconds.

    Anyone get this problem today?

  3. #3
    flamthrow
    Guest

    Default

    same doesnt work for me again. Worked fine yesterday after a flush etc.

  4. #4
    bleaF
    Guest

    Default

    i just got it but restarted my pc and it worked :s

  5. #5
    Kailean
    Guest

    Default

    restart net/pc and should be ok
    freaking k2, cant even make hackshield work properly <_<

  6. #6
    TaDaaa
    Guest

    Default

    Originally posted by Kailean
    restart net/pc and should be ok *
    freaking k2, cant even make hackshield work properly <_<
    What about the slow down in game startup, any getting this from yesterday?

  7. #7
    Banned Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    UallHateMeSoDoUCare?
    Posts
    3,309

    Default

    Turn u router 5min off and plugg in after 5min and it works for me evry time

  8. #8
    Guarddyl
    Guest

    Default

    i keep clicking on ko and start
    keep cliking always
    till it starts up :wacko:

  9. #9
    Ganbitsu
    Guest

    Default

    KK but what do i do if x-trap dc's me at char selecting screen saying "Some functions provided by operating system are not working properly" :angry:

  10. #10
    Lizzzor
    Guest

    Default

    Clear temp files: START > Programs > Accessories > System Tools > Drive cleaning > check Internet Temporary Files > OK. This starts the process of cleaning Temp Files. When it's done, restart your PC. I don't have EN version of Windows so the names probably aren't proper, anyway it should work.

  11. #11
    Ganbitsu
    Guest

    Default

    Done all that be4, didn't help... Well i guess it's time to reinstall KO ...

  12. #12
    zetazeta
    Guest

    Default

    DELETE YOUR TEMPORARY INTERNET FILES and then delete all the cookies and restart ur PC, worked for me a nd a lot others

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    599

    Default

    still nothing no cookies no flush no nothing all the same 0.o
    and im not the only 1 so it must be a bug!
    now it loads the xcrapp thing but gives a fatal error 0.o

  14. #14
    kingcutter
    Guest

    Default

    the first time i got it i rebooted and it worked
    the second time i got it i flushed and then it worked
    the third i got it i cleared internet temps and it worked

    ffs its like a game of clue trying to figure out what the hell's wrong

    i'm so irritated i'm thinking of quitting just because xtrap pisses me off <_<

    but i know thats not happening -_-

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    599

    Default 0.o

    just for safe kkeping whent to the antiv and boom

    27-07-2006 2:12:57 Process (PID 2516) tried to access Kaspersky Anti-Virus 6.0 process (PID 220), but it has been blocked. This is Self-Defense monitoring, and you do not need to do anything.



    i think thats the main problem 0.o

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •