Results 1 to 14 of 14

2 KO's 1 Computer

This is a discussion on 2 KO's 1 Computer within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Hey, i know its not allowed, but it would be nice if i could exp my rogue and priest on ...
Page: 1


  1. #1
    n0xaLiCiouS
    Guest

    Default

    Hey, i know its not allowed, but it would be nice if i could exp my rogue and priest on the same computer at the same time..can someone pm me a method of how to do this please.

    thanks

  2. #2
    ILoveYouToo
    Guest

    Default

    If not sure if you still can run dual clients with the new patches but if you can there are plenty of guides on snoxd.

  3. #3
    Senior Member giga's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    The Win
    Posts
    5,845

    Default

    if you know its not allowed then why are you even asking

  4. #4
    Banned
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    I got a hundred guns, a hundred clips.
    Posts
    1,272

    Default

    it can't be done legitly.

  5. #5
    Senior Member Seby666's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Italy
    Posts
    1,327

    Default

    buy 2 pc

  6. #6
    Psy
    Psy is offline
    Senior Member Psy's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Rhodesia
    Posts
    1,515

    Default

    I heard a while ago that if you switch users, you can open another client.

  7. #7
    Da Mod Father Senior Member Felix's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    England
    Posts
    5,965

    Default

    I heard a while ago that if you switch users, you can open another client.[/b]
    It DC'd the other user when you switch

  8. #8
    Senior Member OmgThisIsMe's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Proud to be Israeli
    Posts
    2,781

    Default

    Laptop + normal PC ftw , 1 mercent + getting PM's while other one pk'ing / xping , kinda nice :P
    But dude if you know something is illegal , why to risk your chars , just dont do it.

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    168

    Default

    Hey, i know its not allowed, but it would be nice if i could exp my rogue and priest on the same computer at the same time..can someone pm me a method of how to do this please.

    thanks[/b]
    You mean so you can scam easier?

    Its ok, I honestly do understand.

  10. #10
    dell123
    Guest

    Default

    just buy 2 pc's not much point atmo servers are fucked...

  11. #11
    Senior Member bennyboy3001's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    42

    Default

    virtual pc... eats ram tho so i hope u have plenty...

  12. #12
    maliluki
    Guest

    Default

    It's not allowed!BUT,sharing accounts isn't allowed too,buying items for USD isn't allowed...So,i don't think it's such a bad thing to do.Anyways if someone knows how to do it,pls post.I need a swifter for my warrior ^^

  13. #13
    Senior Member giga's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    The Win
    Posts
    5,845

    Default

    its not worth buying a new computer just to run a secont copy of KO

  14. #14
    bazzeeka
    Guest

    Default

    VMWare.. as said above it eats ram and you need a good graphics card [and its legal] and yes there are illegal ways still

    also my method to install 2 knightonline's on 1 hard drive [Properly] is at the end of this post http://www.ko4life.com/forums/index.php?sh...=191083&hl=

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •