Results 1 to 6 of 6

Account In Use Problem

This is a discussion on Account In Use Problem within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; Hi everyone... I tried to search for it but no topic i could find regarding this issue... So the problrm ...
Page: 1


  1. #1
    PanaKota
    Guest

    Default

    Hi everyone...
    I tried to search for it but no topic i could find regarding this issue...

    So the problrm is, i suddenlly discconected from KO without having any lags or somthing like that, all went smooth.
    When i tried to log back it says the usuall thing "Your account is currently in use, Would you like to disconnect the previous connection?"

    After i press Confirm it Discconect me right away i Restart my PC and Modem..
    Nothing

    help plz? :blink:

  2. #2
    TopCat
    Guest

    Default

    Hi everyone...
    I tried to search for it but no topic i could find regarding this issue...

    So the problrm is, i suddenlly discconected from KO without having any lags or somthing like that, all went smooth.
    When i tried to log back it says the usuall thing "Your account is currently in use, Would you like to disconnect the previous connection?"

    After i press Confirm it Discconect me right away i Restart my PC and Modem..
    Nothing

    help plz? :blink:[/b]
    Happens in several cases

    1) Most commonly if the server crashed while u were in it.
    2) Maybe u got dc in a awkward place or something like that(happened to me) sent k2 a ticket and got it sorted.. took long

  3. #3
    gnrh123
    Guest

    Default

    may be virus :S try to scan your computer

  4. #4
    F-ck Yeah Senior Member evilstevil's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    belgium
    Posts
    802

    Default

    just wait a bit

    you be able to log in after some time

  5. #5
    Banned Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Israel
    Posts
    939

    Default

    ya i have same problem sometimes,suddenly DC and cant get back,nothing will help for that all that flush/dns BD

    you just gotta wait :P

  6. #6
    OG Senior Member volcompat's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    United States
    Posts
    844

    Default

    Ya, this is a common occurance that i get too. I have noticed that i get disconnected at random times! Then when i try to log back in, it says the same message that you said. What you can do to solve this problem is turn down the character quality in ur options. You can turn down the others u want for less lag.

    What happens is that when u go pking and ur in a big group, ur computer might not be running the game as fast. your frames per second(FPS) slow down when the effects of the characters take place(healing and other attacks).

    You can go to Start>Run>type in cmd> type in ipconfig /renew> or you can type in /flushdns

    I hope this helps...

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •