Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39

anyone got problems with x-trap?

This is a discussion on anyone got problems with x-trap? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; and cant log in becuse of that sign>;>...
Page: 1


  1. #1
    Banned Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    sweden
    Posts
    433

    Default

    and cant log in becuse of that sign>;>

  2. #2
    the_man_slayer
    Guest

    Default

    already been posted.. a few times.. and yes alot of people are.. and wrong section

  3. #3
    Banned Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    sweden
    Posts
    433

    Default

    were is the right section? i cant c anyone wrote it..

  4. #4
    lldemonll
    Guest

    Default

    i have the same problem <_< any1 know how can i fix it?

  5. #5
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    McTasty!
    Posts
    907

    Default

    i got same problem a kid of error after pressing start on launcher

  6. #6
    peintre
    Guest

    Default

    2 weeks now, both avg and that other one catch, wont let mee login... zzzz "##""
    i can only play from cafe cause i refuce 2 not have a thingie installed, firewall or whatever the name of it is virus scanner? bla bla u need 1 or i wont play online simple as that

  7. #7
    Banned Senior Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    sweden
    Posts
    433

    Default


  8. #8
    Senior Member Sdk Sniper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    101

    Default

    delete your hosts file C:\WINDOWS\system32\drivers\etc and current xtrap folder. Then start launcher, and should download the new patch + xtrap. Idk if it will work for you, but did for me.

  9. #9
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Estonia
    Posts
    517

    Default


  10. #10
    lldemonll
    Guest

    Default

    what i have to delete ? pls help me ._.

  11. #11
    Banned
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    not Turkey
    Posts
    442

    Default

    @sdk sniper: you dont have to delete hosts file. some time ago there was a problem downloading xtrap updates and adding xtrap server ips to hosts file fixed it. Apparently, you now have to remove them to be able to download updates.

    Im using avast antivirus and can log in.

  12. #12
    SilentDaemon
    Guest

    Default

    I dont have any problems :blink:

  13. #13
    Senior Member Chemical's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    3,127

    Default

    what i have to delete ? pls help me ._.[/b]

    go into windows safe mode and type


    format c: /q

    that will fix your problems!

    anyways, moving this to the correct section.

  14. #14
    Senior Member assas62's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    MN
    Posts
    703

    Default

    delete your hosts file C:\WINDOWS\system32\drivers\etc and current xtrap folder. Then start launcher, and should download the new patch + xtrap. Idk if it will work for you, but did for me.[/b]
    This also worked for me, thanks

  15. #15
    Senior Member Sdk Sniper's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    101

    Default

    @sdk sniper: you dont have to delete hosts file. some time ago there was a problem downloading xtrap updates and adding xtrap server ips to hosts file fixed it. Apparently, you now have to remove them to be able to download updates.

    Im using avast antivirus and can log in.[/b]
    Oh ok, I wasn&#39;t sure, thanks for the info, was just posting my results. I deleted the xtrap folder and was still getting the update failed window, but after deleted hosts file it finally updated

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •