Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39

anyone got problems with x-trap?

This is a discussion on anyone got problems with x-trap? within the Tech Support forums, part of the Knight Online (ko4life.com) category; i dunno what i have to do ._....
Page: 2


  1. #16
    lldemonll
    Guest

    Default

    i dunno what i have to do ._.

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Estonia
    Posts
    517

    Default

    Nothing above helps with this error:

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    431

    Default

    Can you please explain in more detail
    go into windows safe mode and type
    format c: /q

    that will fix your problems!

    anyways, moving this to the correct section.[/b]

  4. #19
    Senior Member assas62's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    MN
    Posts
    703

    Default

    Nothing above helps with this error:
    [/b]
    Delete Xtrap folder...then go C:\WINDOWS\system32\drivers\etc and delete the file "hosts" and relaunch..

  5. #20
    lldemonll
    Guest

    Default

    omg but im without antiviruz now ty anyways :P

  6. #21
    _eSuba_
    Guest

    Default

    delete your hosts file C:\WINDOWS\system32\drivers\etc and current xtrap folder. Then start launcher, and should download the new patch + xtrap. Idk if it will work for you, but did for me.[/b]
    work for me thanks

  7. #22
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Estonia
    Posts
    517

    Default


    Delete Xtrap folder...then go C:\WINDOWS\system32\drivers\etc and delete the file "hosts" and relaunch..[/b]
    Tried that, please give more opinions... btw who else has SAME error?

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    431

    Default

    i have this error and i have done that but it still doesnt work

  9. #24
    saca
    Guest

    Default

    GG now i get this error

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Norway
    Posts
    460

    Default



    I get this too, I'm using windows vista..and I dont even have the host file in drivers folder.

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    SwedeN
    Posts
    756

    Default

    Delete Xtrap

    Then go to WINDOWS > System32 > Drivers > etc > Delete the HOST map.

    Restart KO

    Voila

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    2,293

    Default

    Delete Xtrap

    Then go to WINDOWS > System32 > Drivers > etc > Delete the HOST map.

    Restart KO

    Voila[/b]
    worked for me, thanks a lot

  13. #28
    Dejos
    Guest

    Default

    Delete Xtrap

    Then go to WINDOWS > System32 > Drivers > etc > Delete the HOST map.

    Restart KO

    Voila[/b]
    doesn't solve the problem with me

  14. #29
    Banned
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    753

    Default

    ok listen
    go ko folder u will see Xtrap folder
    delete it
    now open Options and change the Game Virsion to 1516,now open ko launcher and it will start download your patch 1517 again then the xtrap
    i did it by my self and im playing now

  15. #30
    Footumch
    Guest

    Default

    ok listen
    go ko folder u will see Xtrap folder
    delete it
    now open Options and change the Game Virsion to 1516,now open ko launcher and it will start download your patch 1517 again then the xtrap
    i did it by my self and im playing now[/b]
    I have done this but now get the x-trap error. I have also tried a full reinstall with no luck.

    Any other methods???

    Thanks in advance for all helpfull posts

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •